2 schimbări în dieta de zi cu zi care te vor energiza

Royalty-Free Stock Photography by Rubberball.com
2 schimbări în dieta de zi cu zi care te vor energiza

Ai dormit 8 ore noaptea trecută, dar te-ai trezit obosit şi lipsit de energie? Expertul în nutriţie, Rebecca Scritchfield spune că trebuie să faci 2 schimbări în dieta de zi cu zi ca să te trezeşti energizat.

În primul rând, aceasta recomandă să se ţină un jurnal de nutriţie, în care se poate observa dacă lipsesc anumiţi nutrienţi esenţiali

  • Vitamina B

Fructele, legumele, seminţele, nucile, laptele şi produsele lactate conţin vitamina B. „Vitamina B te ajută să eliberezi energia din mâncare”

  • Fier

Carne de oaie, de pui, legume, ouă, pui, spanacul, salatele sunt bogate în fier. Fierul ajută oxigenul ca să ajungă la toate organele. Dacă organismul este oxigenat acesta este plin de energie.

Dacă aceşti nutrienţi lipsesc, indivizii încercearcă să recupereze energia pierdută prin consumul alimentelor dulci care au foarte mult zahăr în compoziţie.

A.

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Atunci ar fi cazul sa iti indrepti atentia catre sfaturile expertilor. Cateva mici schimbari in dieta ta pe care le propun cei mai renumiti antrenori de fitness te vor ajuta sa scapi ca prin minune de kilogramele in plus, fara sa faci prea mult efort.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *