5 semne care arata ca barbatul este bun la pat

5 semne care arata ca barbatul este bun la pat
5 semne care arata ca barbatul este bun la pat

Crezi ca este imposibil sa-ti dai seama de performantele sexuale ale unui barbat doar uitandu-te la el?! Ei bine, se poate daca esti atenta la anumite detalii!

1. Isi roade unghiile – barbatii care au acest tic obisnuiesc sa-si intinde si sa-si depaseasca propriile limite, mergand pana la extrema, iar intre asternuturi acest aspect este binevenit.

2. Cunoaste cel putin doua limbi – cu cat un barbat stie mai multe limbi straine, cu atat este mai evident ca are un nivel cultural ridicat. Intre asternuturi, educatia chiar ajuta! Un barbat educat are o mai mare capacitate de a cunoaste si a intelege psihicul si fizicul feminin decat un barbat care nu stie sa scrie corect cuvantul “clitoris”.

3. Are un caine – barbatii care detin animale de companie, mai ales caini, sunt mai deschisi emotional si mai activi decat cei care refuza astfel de companii. Mai mult, un barbat care are un caine este obisnuit sa se lase pe plan secund si sa aiba grija de celalalt.

Cititi continuarea pe lyla.ro. 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Proiect nou, de talie mondiala!Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email:ndominte1@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *