7 cadouri oferite de barbati si ce inseamna, de fapt, ele

7 cadouri oferite de barbati si ce inseamna, de fapt, ele
7 cadouri oferite de barbati si ce inseamna, de fapt, ele

Femeile petrec mult timp, mai ales la inceputul relatiilor de cuplu, incercand sa descifreze mesajele ascunse din spatele gesturilor partenerilor lor.

El prefera sa poarte camasi roz. Asta ce inseamna? Ca este confortabil cu sexualitatea lui sau este mai efeminat decat vrea sa lase impresia? Dupa ce ati vorbit seara de seara la telefon, doua seri la rand nu a dat niciun semn? Oare si-a pierdut interesul? El a cumparat iubitei un parfum. Este un cadou ales aleatoriu sau nu-i place parfumul ei? Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele intrebari pe care si le pun femeile cu privire la gesturile partenerilor lor. Chiar daca ele apreciaza gesturile frumoase si mai cu seama cadourile, totusi se intreaba ce vor ei alegerile facute in materie de cadouri. Iata sapte din cadourile oferite frecvent de barbati si care sunt mesajele ascunse in spatele lor.
1. Flori

Niciun barbat nu da gres cand ofera flori partenerei. Ce-i drept, depinde si de flori. Multe dintre romance asociaza, spre exemplu, garoafele cu florile ieftine pe care le ofereau profesoarelor. Insa un buchet foarte voluminos de garoafe sau garofite arata, intr-adevar, superb si vor fi apreciate la fel de mult cum ar fi oferirea unui trandafir drept cadou. Totusi, ce inseamna cand un barbat ofera flori partenerei lui?! Depinde de ocazia cu care le ofera. Spre exemplu, un barbat care ofera cate o floare la primele intalniri cu femeie pe care incearca sa o cucereasca este nerabdator sa puna efectiv mana pe ea. Daca un barbat ofera mereu flori de ziua partenerei ei, se prea poate ca el sa fie total lipsit de creativitate sau de bani. Pe de alta parte, un barbat care vine acasa cu cate o floare, ocazional, fara a marca un moment special, este pur si simplu atent si iubitor cu partenera lui. Practic, asta reprezinta florile: un gest simplu prin care el arata ca s-a gandit cu drag la ea.

 

Continuarea pe Lyla.ro

1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook