A băut acest suc și a scăpat de cancer la colon. Arma anti-cancer este la tine în bucătărie

A băut acest suc și a scăpat de cancer la colon. Arma anti-cancer este la tine în bucătărie
A băut acest suc și a scăpat de cancer la colon. Arma anti-cancer este la tine în bucătărie

Nu de multe ori auzim de medicamente-minune, care ne scapă de cancer, însă, pentru foarte mulți oameni, mama natură are cele mai bune medicamente. În povestea scrisă pe blogul ei „Cristina învinge cancerul” aceasta și-a relatat povestea. Cancerul din colon a dispărut prin consumara cu religiozitatea a unui suc din legume.

„În 2012 am mers ca să mă tratez chirurgical pentru cancerul de colon și am refuzat chimioterapia. Pe zi ce trece mă simțeam mai bine, însă, după 6 luni, la control, medicii mi-au dat o veste șocantă” a zis femeia.

Cancerul se răspândise la ficat și plămâni, dar a dat peste un alt pacient pe nume Ralph Kelley care învinsese cancerul prin consumarea unui banal suc – sucul de morcovi.

Ea a citit pe blogul său că acesta consuma zilnic sucul acesta făcut din 2.5 kg de morcovi și a încercat și ea divizându-și porțile pe întreaga zi. După 8 săptămâni de la tratementul minune răspândirea cancerului a început să se oprească, după 4 luni cancerul a început să dea „înapoi” și după 8 luni la tomografie cancerul a dispărut cu desăvârșire.

Sucul de morcovi este bogat în celule care targetează celulele canceroase și le distrug, iar beta carotenul previne celulele de la reapariție.

A.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Si devii omul morcoveata!!
    Tatal meu a baut suc de legume si dupa o luna , ochii deven8sera galbeni ca sofranul….ziceai ca este zoombie. ! Eu cred ca tb madura in orice. Legumele nu pot face rau….dar consumate in cantitati …mari , (2, 5 kg este f mult) pot face rau.
    Gandirea pozitiva, rugaciunile si familia alaturi…fac minuni!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *