Acestea sunt legumele care te îngraşă

Acestea sunt legumele care te îngraşă
Acestea sunt legumele care te îngraşă

Legumele sunt necesare pentru că au toţi nutrienţii de care avem nevoie zilnic. Medicii şi nutriţioniştii le recomandă cu încredere.

În timp ce o porţie în plus de spranghel, spanac, broccoli, varză şi castraveţi duce la o scădere în greutate în decursul a patru ani. Timp de patru ani, participanţii la studiu au slăbit câte un kilogram pe an când au mâncat porţii în plus din aceste legume.

Contrar, legumele care conţin amidon, precum : porumb, mazăre, cartofi, dovleac, zuchinni adaugă la cântar, 1 kilogram şi jumătate pentru fiecare porţie servită în patru ani.

O femeie de greutate medie, trebuie să mânânce 4 porţii de legume şi 3 de fructe, aşa că dacă vrei să ai o siluetă tonifiată trebuie să renunţi la alimentele bogate în amidon.

A.

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. De ce crezi ca postam peste tot aceasta oferta de lucru la domiciliu? Pentru ca suntem extrem de seriosi si cu perspective de castig pe termen lung! Oamenii ni se alatura mereu si suntem in dezvoltarea afacerii! Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala si increderea ca veti reusi impreuna cu noi. Cereti detalii la adresa de email: marlena_ci@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *