Adevaratele motive pentru care nu mai vrea sa faceti sex

Adevaratele motive pentru care nu mai vrea sa faceti sex
Adevaratele motive pentru care nu mai vrea sa faceti sex

Barbatii pot trece prin momente care le cauzeaza o scadere a apetitului sexual. Chiar daca ei au anumite motive pentru care nu mai vor sa faca sex, aceste momente neplacute afecteaza partenera de cuplu intr-un mod cat se poate de negativ.

Mai mult decat atat, partenera de cuplu poate sa ajunga sa creada ca barbatul ei nu mai este interesat de ea deloc si ca acest lucru se petrece in totalitate din vina ei.

Insa, potrivit ultimelor studii ale sexologilor, lucrurile nu stai chiar asa.

Asadar, se pare ca majoritatea barbatilor au patru motive pentru care ajung sa nu mai vrea sa faca sex cu partenerele lor.

IATA CARE SUNT ACELE MOTIVE PENTRU CARE NU MAI VREA SA FACETI SEX:

1. Studiile arata ca barbatii care sunt stresati la locul de munca au un apetit sexual de 8 ori mai scazut decat barbatii care au un loc de munca relaxant. Asadar, pentru a scapa de impedimentul stresului la serviciu, ai putea sa-ti ajuti partenerul sa se relaxeze si ar trebui sa eviti sa-i reprosezi faptul ca nu mai are chef de sex. Daca dai tu dovada de diplomatie si reusesti sa-i iei mintea de la problemele de la serviciu, rasplata va fi pe masura.

2. Un al doilea motiv pentru care barbatii ajung sa nu mai vrea sex este ca sexul in sine a devenit o rutina. Mai precis, nu au mai simtit nimic “indraznet” in pat. Asadar ar fi indicat sa dai dovada de putina inventivitate si sa iti ajuti partenerul sa redevina interesat de tine, mai ales daca-i cunosti fanteziile. Nu iti fie rusine sa le pui in aplicare.

Cititi mai mult pe lyla.ro. 

Tags: ,
3 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook