Alimente şi băuturi care ne îmbătrânesc

Alimente şi băuturi care ne îmbătrânesc
Alimente şi băuturi care ne îmbătrânesc

Deşi nu a fost descoperit până acum secretul tinereţii veşnice, există câteva metode simple prin care poţi întârzia îmbătrânirea.

Una dintre metode este evitarea alimentelor şi băuturilor care ne îmbătrânesc:

–          Zahărul: o cantitate mare de zahăr în organism duce la un ten mai aspru

–          Sarea trebuie să fie şi ea consumată cu atenţie pentru că deshidratează organismul.

–          Îndulcitorii precum aspartanul produc dureri de cap şi dureri articulare, acestea făcându-ne să părem mai îmbătrâniţi.

–          Mâncarea de tip fast-food este, de asemenea, periculoasă pentru că aceasta conţine foarte multe grăsimi.

–          Alcoolul deshidratează organismul, în timp ce energizantele au un efect de 8 ori mai dăunător asupra smaluţului dinţilor decât sucul.

–           Sucul trebuie consumat cu moderaţie din cauza zahărului pe care îl conţine.

 

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

5 Comments

  1. OK. Dar în afară de aia, nu!, aia nu!, nici asta nu! ce altceva ne mai spune felcerașul zilei??? Am aflat și eu leacul universal, panaceul, nu panaceul universal cum spun colegii voștri (cei 55 la sută care au ratat bacalaureatul): Să nu mănânci CARNE! Eu mănânc carne, chiar și acum, dar „Să nu mănânci c-ă-c-a-t” nu spune nimeni!!!!!

  2. cel mai bun nutritionist... says:

    … este propriul corp. El stie exact ce ii trebuie pentru ca aceasta mica fabricuta numita trup, sa isi proceseze in conditii normale metabolismul, digestia etc. Cand spre exemplu, iti spui in gand: vai ce pofta am sa mananc cutare sau cutare aliment, inseamna ca trupul iti cere sa ii dai exact acel aliment, pentru ca el sa poata efectua procesele lui vitale spre binele tau.

    • Celui mai bun nutritionist says:

      Aha! Acu`pricep eu dece unchiu`Tase (in intelepciunea lui) nu mananca si nu bea decat ce-i cere corpu`: friptura de porc strasnic rumenita si 1 litru zilnic de Cabernet in loc de apa (cica apa-l baloneaza!)

  3. Peste un an-doi ne trimiteti direct la pascut, stimati tovarasi, sau nu?!!! Aia nu, aia nu, pai atunci ce ar mai trebui sa mancam? Aer presat? Spuneti si voi ca tampeniile astea pe care le debitati sunt elixirul universal care produce tinerete fara batranete si viata fara de moarte, asa poate baga botu’ mai multi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *