Alimentele care cresc potenţa bărbaţilor şi ţin la distanţă bolile de inimă

Alimentele care cresc potenţa bărbaţilor şi ţin la distanţă bolile de inimă
Alimentele care cresc potenţa bărbaţilor şi ţin la distanţă bolile de inimă

Estimările doctorilor în privinţa vieţii sexuale a românilor nu sunt deloc favorabile: în jur de 1,3 milioane de bărbaţi români suferă de disfuncţii erectile (DE), însa doar 1% dintre ei se prezintă la medic ca să ceară un tratament.

Specialiştii afirmă că 80% dintre cazurile de DE sunt cauzate de anumite boli, precum diabetul (din doi diabetici, unul are disfuncţie erectilă), hipertensiunea arterială, bolile de ficat sau rinichi etc. Factorii psihologici sunt răspunzători pentru 20% dintre cazurile de DE (stresul, anxietatea, depresia).

Deşi se găsesc multe tratamente şi pastile care pot trata disfuncţiile erectile, există însă şi alternative naturale şi ieftine. Potrivit unui studiu publicat în International Journal of Impotence Research există alimente-minune care pot preveni şi pot ajuta în tratarea disfuncţiilor erectile. Este vorba despre nuci, care sunt bogate în proteine, fibre şi grăsimi sănătoase şi au un rol protectiv şi împotriva afecţiunilor cardiovasculare.

Conform oamenilor de ştiinţă, persoanele care consumă nuci de 5 ori pe săptămână îşi reduc la jumătate riscul bolilor de inimă. În plus, nucile ajută şi la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine din ţesutul penian, crescând potenţa.

Alte alimente bune pentru potenţă sunt: morcovii, curmalele, ghimbirul, sparanghelul, peştele, ţelina şi usturoiul.

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comments

  1. Conform oamenilor de ştiinţă, persoanele care consumă nuci de 5 ori pe săptămână îşi reduc la jumătate riscul bolilor de inimă. În plus, nucile ajută şi la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine.

    Cate grame sau la bucata (miez de nuca).????

  2. Pentru potenta exista pe piata o gramada de suplimente care pot ajuta. Un astfel de supliment este si produsul Vigrax. Fiind alcatuit din plante produsul ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale, in special a erectiei. Partea cea mai faina la suplimentul asta este ca pe langa faptul ca ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale nu provoaca nici efecte adverse!
    Eu am vazut pe mai multe sit-uri produsul, dar sit-ul lui e vigrax.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *