Alimentul care previne cancerul de colon și cancerul pulmonar. Trebuie mâncat zilnic

Alimentul care previne cancerul de colon și cancerul pulmonar. Trebuie mâncat zilnic
Alimentul care previne cancerul de colon și cancerul pulmonar. Trebuie mâncat zilnic

Noi studii au arătat că persoanele care mănâncă usturoi crud în fiecare zi, își reduc riscul cancerului de colon cu 40%. Potrivit experților, efectul anticancerigem s-ar datora alicinei, substanța responsabilp de mirosul înțepător al usturoiului.

Cantitatea de usturoi de care e nevoie pentru acest efect e de 1-3 căței pe zi.

Usturoiul protejează și împotriva cancerului de plămâni chiar și în cazul fumătorilor. In plus, usturoiul este o sursa importanta de vitamine si minerale recunoscute pentru beneficiile asupra sanatatii. Cele mai reprezentative sunt vitaminele grupului B (B6, B1, B5, B2, B3, B9) si vitamina C, iar dintre minerale mentionam fosfor, calciu, fier, potasiu, magneziu si nu in ultimul rand seleniu si mangan.

Ca să diminuezi din mirosul neplăcut pe care îl lasă e bine să ții puțină apă în gură în timp ce mesteci usturoiul crud.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *