Antibiotice Iași, profit de 7,1 milioane lei in primele trei luni

Antibiotice  Iași, profit de 7,1 milioane lei in primele trei luni
Antibiotice Iași, profit de 7,1 milioane lei in primele trei luni

Compania producătoare de medicamente, Antibiotice Iași, a raportat afaceri de 55 milioane de lei in trimestrul 1 si profit de 7,1 milioane lei în crștere ce 18% față de rezultatul înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut.

Antibiotice a reușit să înregistreze o creștere cu 4% a vânzărilor pe piețele externe compârănd cu anul 2015. Din cele 5,9 milioane de dolari incasați, 30% sunt vâzări pe piața din Europa, 22% pe piața din Asia si 18% din Africa.

Antibiotice Iași este deținută în proporție de 53% de către statul român, 13,5% SIF Oltenia și alți acționari: Broadhurst Investment Limited, SIF Transilvania, SIF Banat-Crișana, Alico etc

Antibiotice îşi menţine poziţia de lider pe segmentul de unguente, cu o cotă de piaţă de 28%, pe cea a supozitoarelor, cu 40%, şi pe piaţa de pulberi injectabile unde deţine 75%.

Comparativ cu anul trecut, compania a urcat o poziţie în clasamentul pe segmentul capsule, situându-se pe locul 2 din punct de vedere cantitativ, cu o cotă de piaţă de 8%, se mai arată în comunicatul companiei.

alte stiri:

Antibiotice introduce in fabricatie…

Antibiotice Iasi a decis infiintarea unei reprezentante..

 

5 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook