Antrenamentul secolului! Carmen Brumă și Florin Neby s-au antrenat împreună

Antrenamentul secolului! Carmen Brumă și Florin Neby s-au antrenat împreună
Antrenamentul secolului! Carmen Brumă și Florin Neby s-au antrenat împreună

Marți, 10 martie, Florin Neby le-a pregătit o super surpriză tuturor doamnelor și domnișoarelor

. Fostul campion mondial și european la gimnastică masculină a avut-o ca invitat special pentru momentul de sport pe Carmen Brumă alături de care a organizat un antrenament dedicat cuplurilor care au deja copii.
Pentru că totul s-a desfășurat minunat, cei doi au decis să facă schimb de tipsuri în ceea ce privește un antrenament eficient pentru siluetă și pentru sănătate. Astfel, Carmen și Florin au mers la club Moving unde în timpul unui antrenament au schimbat păreri despre cum putem obține rezultate atunci când facem mișcare.
Pe baza experienței sale, Carmen Brumă este adepta antrenamentelor de scurtă durată, dar de intesitate maximă și, de fiecare dată, a avut rezultate lucrând foarte mult core muscles, adică lucrând foarte mult zona mediană.
Una dintre cele mai importante recomandări ale lui Florin Neby pentru eficiență maximă în cazul oricărui tip de mișcare se referă la hidratare. Datorită apei în timpul antrenamentului se consumă mai multe kilocalorii. Nu uitați că organismul își ia apă și din fructe și legume proaspete. Pauzele dintre exerciții constituie un alt lucru important de care să ținem cont dacă vrem să avem rezultate în urma mișcării. Nu poți avea rezultate dacă pauzele dintre exerciții sunt peste un minut și jumătate. Cu cât pauzele se micșorează pe parcursul ședințelor la sală, cu atât mușchiul capătă un tonus și o rezistență la efort, iar noi ne vom simți mai bine, ne vom mișca mai ușor și împreună cu un minus de kilograme, vom arată mai fit.
Aveți grijă cu suplimentele. Nu apelăm niciodată la suplimente dacă nu avem mai întâi o alimentație organizată și un antrenament adaptat pentru obiectivul nostru. Suplimentele nu fac minuni și nici nu lucrează în locul nostru la sală. Ne orientăm direcția către suplimente și le vom folosi în momentul în care avem un deficit de nutrienți, dar și în momentul în care din punct de vedere alimentar, dar și al efortului am ajuns la o limită și vrem să ne îmbunătățim performanțele pentru o perioadă de timp.
Despre Florin Neby:
Florin are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci şi zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion european şi mondial la gimnastică masculină şi Maestru Emerit al Sportului în România.
După ce a încheiat cariera de sportiv profesionist, Florin Neby a dezvoltat mai multe proiecte ce au a face cu sportul. A făcut parte din trupa Aeros, al cărei show a fost comparat cu cel al trupei Cirque de Soleil, performând în întreaga lume şi apărând în cele mai prestigioase publicaţii, inclusiv pe prima pagina a renumitului New York Times.
Florin Neby este personal trainer având un concept unic de antrenament ce implică creativitate, motivaţie şi un psihic puternic.

3 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook