Are 81 de ani dar arată cu 30 de ani mai tânără. Iată care e secretul ei

Nina Snelling are 81 de ani, însă de multe ori, nu i se dă decât 50 de ani. Nu și-a vopsit niciodată părul dar nu are niciun fir alb și nu și-a făcut nicio operație estetică, dar tenul ei nu arată ca al unei femei de 80 de ani.

 

Nina Snelling (pictured) is 81 but says people frequently think she's in her fifties, she says she likes to use her surprising age to make conversation

”Am 81 de ani dar corpul meu este în stare bună de funcționare și aproape la fel de suplu și flexibil ca în tinerețe. Nu am avut niciodată probleme grave de sănătate și majoritatea oamenilor nu îmi dau mai mult de 50-60 de ani”, a spus Nina.

 

Nina (pictured in 1953) says her body is still in full working order and she is as lithe and limber as she has ever been with no health complaints or problems

Octogenara a spus că până și medicul e uimit de cum arată pentru vârsta ei și îi spune care tensiunea arterială la fel ca a unei tinere de 24 de ani.

”Încă mai am parte de atenția bărbaților. Într-o zi un bărbat la vreo 50 de ani mi-a cerut o întâlnire. L-am refuzat dar m-am simțit flatată de invitația lui”

Nina spune cu mândrie că singurele lucruri care s-au schimbat la corpul ei odată cu vârsta sunt abdomenul, care s-a mărit și câteva riduri pe mâini care sunt însă ușor de acoperit.

Nina (pictured in 2014) says barely a day goes past when someone doesn't balk at her age

Care este secretul?

”Mi-am pus de multe ori întrebarea asta. M-am gândit și că poate am gena tinereții, mai ales că de curând oamenii de știință au descoperit-o. Tatăl meu a murit la 94 de ani și a fost un om incredibil. De la el moștenesc ochii albaștri. Era foarte inteligent și foarte atrăgător, iar oamenii îmi spun că sunt exact ca el. Din păcate, mama a murit subit la doar 54 de ani”, a adăugat femeia.

Nina crede însă că adevăratul ei secret este starea civilă. ”Am avut cinci cereri de căsătorie, însă nu am acceptat niciuna. E simplu, singură sunt mai fericită. Faptul că am evitat stresul pe care îl aduce căsnicia cred că m-a ajutat să mă mențin tânără. Am cunoștințe care nu pot face absolut nimic fără să ceară permisiunea partenerului de cuplu. Eu nu aș putea accepta așa ceva”.

Nina Snelling spune că stresul e principalul motiv de îmbătrânire. Deși nu a fost niciodată căsătorită, ea are o fiică de 53 de ani. A crescut-o singură pentru că tatăl ei nu a fost bărbatul potrivit. ”Nu spun că viața e ușoară pentru o mamă singură și știu că un mariaj fericit și o viață stabilă poate fi un început de viață ideal pentru un copil, dar există mai multe moduri să crești un copil”.

Nina (pictured) first noticed she was 'missing the ageing gene' three years after having her daughter, age 31, when she was entering beauty pageants and passing for a woman in her early twenties

Nina nu neagă totuși că există și cupluri fericite și că există o grămadă de motive ca să te căsătorești, însă ea e fericită singură.

”Nu sunt însă genul de femeie singură care ăși petrece timpul în salonae de înfrumusețare. Eu sunt dovada vie că nu trebuie să ai bani ca să te îngrijești și să te menții tânără. Pensia mea abia acoperă nevoile de bază, așa că nu îmi permit să arunc banii pe ferestră. Merg la coafor o dată pe an să îmi tund vârfurile și să-mi fac șuvițe”.

Când vine vorba despre ritualul său de frumusețe, octogenara spune că nu se spală pe față pentru că apa îi usucă tenul ci folosește o cremă demachiantă înainte de culcare și la trezire. Dimineața ia micul dejun apoi aplică o cremă hidratantă.

Nina (pictured) enjoys being able to do what she likes, when she likes and she says she refuses to be a slave to routine and will happily spend hours in the garden of her Ipswich home

79 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook