Așa îți dai seama cu câți bărbați a făcut sex partenera ta. Detaliul fizic care o dă de gol

Așa îți dai seama cu câți bărbați a făcut sex partenera ta. Detaliul fizic care o dă de gol
Așa îți dai seama cu câți bărbați a făcut sex partenera ta. Detaliul fizic care o dă de gol

Oamenii de știință din California au descoperit o legătură dintre înălțimea unei persoane, greutate corporală și partenerii sexuali pe care i-a avut.

Într-un studiu realizat pe 60,058 bărbați și femei heterosexuali, cercetătorii de la Universitatea Chapman au aflat că bărbații și femeile mai scunzi și cu o greutate mai mică au mai puțini parteneri sexuali decât cei cu o înălțime normală și o greutate normală.

De asemenea, bărbații foarte înalți au avut cu până la trei partenere sexuale mai mult decât bărbații scunzi sau cei cu o înălțime medie.

Explicația ar fi că, de obicei, femeile preferă bărbații mai înalți.

Numărul aproximativ de parteneri sexuali pe care i-au avut persoanele cu vârste între 30 și 44 de ani este opt. 58%  dintre bărbați și 56% dintre femei au avut mai mult de cinci parteneri sexuali, în timp ce 29% dintre bărbați și 56% dintre femei au avut 14 parteneri sexuali.

Cât despre legătura dintre greutatea corporală și numărul de parteneri sexuali, femeile care aveau o greutate mai mică decât cea normală au avut mai mulți partneri sexuali, însă în cazul bărbaților, ”grăsuții” au fost cei cu mai mult succes. Bărbații cu o greutate mai mare decât cea normală au avut mai multe partenere sexuale.

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comments

  1. Studiul se aplica pentru US si alte tari, nu este un studiu general.

  2. Asta e o reclama mascata pentru femeile schiloade si barbatii grasi? Nu mai publicati asemenea idiotenii.

  3. 56+56..fk me too

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *