Asa iti pui singura unghiile false!

Asa iti pui singura unghiile false!
Asa iti pui singura unghiile false!

Unghiile false sau acrilice, sunt frumoase si accesibile, disponibile in orice lungime sau culoare. Mai mult, unghiile artificiale pot avea diferite designuri pictate, pot fi chiar si gaurite pentru inele speciale de unghii.

Dar ce sunt aceste unghii acrilice? Unghiile false sunt unghiile artificiale, lipite peste unghiile reale, multe femei purtandu-le din diferite motive. Unul dintre motivele principale ar fi cel potrivit caruia, unghiile false aduc un plus de frumusete si feminin, scutindu-te de toate problemele create de cresterea si intretinerea unghiilor naturale care sunt supuse deteriorarii, sunt fragile si se rup foarte repede, atunci cand mainile sunt active.

Alte femei, pe de alta parte, isi doresc sa arate perfect pentru un anumit eveniment sau ocazie speciala si asta include evident si aranjarea unghiilor. Un model artificial cu modele pictate deosebit pot fi o solutie rapida si care va crea imediat impresie.

Sunt de asemenea o multime de femei care aleg sa-si puna unghii false, incercand astfel sa se descotoroseasca de obiceiul neplacut de a-si roade unghiile. Unghiile artificiale nu sunt deloc la fel de usor de rupt precum cele naturale, cele care au obiceiul de a le roade ajungand sa se gandeasca de 2 ori inainte de a o face, atunci cand unghiile naturale sunt ascunse in spatele acestora.

Femeile care isi doresc setul perfect de unghii acrilice aleg sa si le faca la un salon profesionist. Cu toate acestea, o sesiune la un astfel de salon poate fi extrem de costisitoare, cu atat mai mult daca ne gandim ca un astfel de set trebuie reinstalat sau intretinut de specialist la un interval nu mai mare de 2 saptamani. Nu multe femei isi permit sa cheltuie atat de mult, doar pentru a-si ingriji unghiile.

Din fericire, unghiile false pot fi instalate si acasa. Evident, prima data nu va fi usor, si vei pierde timp suficient incercand sa le atasezi asa cum trebuie dar, cu timpul, te vei obisnui si vei economisi atat timp cat si bani.

In cele ce urmeaza, te vom ajuta pas cu pas, sa-ti pui un set de unghii false de una singura:

Curata unghiile. Asigura-te ca ai impins in spatele cuticulele si urmele vechi de lac de unghii sunt eliminate complet. De asemenea, taie unghiile cat mai aproape de buricele degetelor fara insa sa abuzezi. In cazul in care sunt prea lungi, in momentul in care vei indeparta unghiile artificiale, acestea se pot rupe adanc, experienta nefiind prea dureroasa, crescand insa sansa unei infectii nedorite. In plus, daca unghiile naturale se vad pe sub cele false, vei pierde mult la partea estetica.

 

Continuarea pe Lyla.ro

1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook