Așa slăbești doar din grăsime nu și din masa musculară în doar 10 zile

Așa slăbești doar din grăsime nu și din masa musculară în doar 10 zile
Așa slăbești doar din grăsime nu și din masa musculară în doar 10 zile

De obicei, atunci când slăbim, nu dăm jos doar grăsime ci și mușchi, de aici aspectul lăsat al pielii. Însă antrenorul personal Nicholas Polo spune că se poate să slăbim doar din grăsime, fără să fie afectată masa musculară.

Iată planul lui de 10 zile în care poți pierde 5% din grăsimea corporală:

1. BEA CEAI DE GINSENG SAU CEAI VERDE

Dacă stai să verifici, orice dietă de slăbit recomandă să bei ceauri. Cele mai bune pentru topirea grăsimii și combaterea balonării sunt cel de ginseng și cel verde.

2. ÎNCEPE DIETA DUPĂ CICLUL MENSTRUAL

Femeile au tendința să mănânce diferit în funcție de perioada ciclului menstrual. Schimbările hormonale, baloanarea și scăderea nivelului de fier îți pot da peste cap planul de slăbit, așa că cel mai bine e să începi dieta de 10 zile după terminarea ciclului menstrual.

3. EXERCIȚII CU GREUTĂȚI ZILNIC

Fă exerciții de rezistență. Fă repetări cu niște gantere cât poți de grele, apoi redu greutatea și continuă exercițiile fără să faci pauză. Fă aproximativ 3-4 seturi de câte 6 repetări. Asta înseamnă că ganterele cu care faci la început să fie suficient de grele încât să nu poți face mai mult de 6 repetări.

Don't bother doing cardio for more than 20 minutes, as this will burn muscle as well as fat

4. NU TE DERANJA SĂ FACI CARDIO

Exercițiile cardio făcute mai mult de 20 de minute ard și masa musculară împreună cu grăsimea. Așa că cel mai bine e să faci exerciții de rezistență.

5. NU EXAGERA NICI CU EXERCIȚIILE NICI CU DULCIURILE

Exercițiile de rezistență sunt destul de intense și timp de 10 zile trebuie să le faci zilnic. Așa că evită să faci prea mult antrenament, limitează-te la 20 de minute pe zi. Poți face următorul program: într-o zi îți lucrezi picioarele și abdomenul, în alta pieptul și tricepșii, ziua trei: umerii și abdomenul, ziua patru: spatele și bicepșii, etc.

In order to lose fat, we must cut out sugar as it causes spikes in blood sugar levels. For a flat stomach, ditch bread, flour, gluten grains, rice and potatoes, and eat healthy fats like olive oil and protein instead

 6. RIDICĂ GREUTĂȚI MARI

Nu-ți face griji că o să devii Arnold. Fă faci un set pe zi de exerciții cu greutăți vei grăbi procesul de ardere a grăsimii.

8. NU PUNE GURA PE ALCOOL

9. FĂ-ȚI POZE ÎNAINTE ȘI DUPĂ CELE 10 ZILE

10. BEA APĂ PLATĂ

Water is important for losing fat and gaining muscle, however most of us tend to forget to drink enough

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *