CADOU de ZIUA FEMEII: Ecografii gratuite pentru depistarea nodulilor la sân în 14 județe din țară

CADOU de ZIUA FEMEII: Ecografii gratuite pentru depistarea nodulilor la sân în 14 județe din țară
CADOU de ZIUA FEMEII: Ecografii gratuite pentru depistarea nodulilor la sân în 14 județe din țară

De 8 Martie, femeile interesate de depistarea si tratamentul nodulilor la sani, pot beneficia de evaluari ecografice gratuite oferite de clinicile „Breast Care Clinic” din Bucuresti, Braşov, Constanta, Craiova, Iasi, Timisoara, Tg. Mures, Tulcea, Oradea, Piatra Neamt, Baia Mare, Sibiu, Ramnicu Valcea si Vaslui. Ecografiile sunt facute de medici specialisti, cu experienta in Romania.

Mii de femei sunt diagnosticate anual cu fibroadenom mamar, o leziune benigna determinata de cresterea excesiva a testului mamar, sub forma unor noduli. In pofida caracterului benign, fibroadenoamul mamar poate cauza diformitate fizica din cauza dimensiunilor mari la care poate ajunge si poate produce persoanelor afectate, disconfort sau suferinta psihica. Intrucat nu exista potential malign (cancer) al fibroadenoamului mamar, nu este necesar tratamentul pe baza oncologica dar evolutia lui poate duce la necesitatea unei interventii chirurgicale.

“Stim cat este de important pentru femei sa aiba confortul de a se simti bine in pielea lor. Prin diagnosticarea la timp a fibroadenomului mamar acestea pot evita disconfortul generat de dimensiunile mari ale nodulilor si eventualele interventii chirurgicale la care sunt nevoite sa apeleze pentru tratarea acestora. Dorim ca ziua de 8 Martie sa devina o traditie in clinicile noastre iar femeile sa beneficieze de cele mai bune solutii pentru tratarea afectiunilor la san”, a declarat Florin Zlate, director administrativ Breast Care Clinic.

Programarile se pot face la clinica din Bucuresti, la numarul de telefon 021.30.17.696 sau online pe site-ul clinicii www.breastcareclinic.ro.

23 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook