Campanie de preventie a bolilor tiroidiene

Campanie de preventie a bolilor tiroidiene
Campanie de preventie a bolilor tiroidiene

Romania este o tara cu deficit de iod, iar in randul populatiei se gasesc foarte multi oameni cu gusa endemica, aproape 20-30% din populatie. Cancerul tiroidian este destul de frecvent intalnit in cazul gusilor nodulare (mai ales in gusile uninodulare) de aceea este foarte importanta preventia in randul populatiei.

Informatii utile legate de tiroida

O serie de procese fiziologice importante depind in buna lor desfasurare de o concentratie normala a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, cresterea organismului, maturarea osoasa, productia de caldura, contractilitatea muschiului cardiac, activitatea neuro-musculara, productia celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinala, metabolismul lipidic si al hidratilor de carbon.

Orice modificare a functiei tiroidei atrage dupa sine dezechilibre in productia hormonala hipertiroidie (scadere) sau hipertiroidie (crestere) si va afecta intreg organismul, prin aparitia unor multitudini de simptome. De multe ori, pacientul trece pe la medicul cardiolog, psihiatru, gastroenterolog, pana cand, in sfarsit, ajunge unde trebuie la medicul endocrinolog. Aici se constata ca intreg cortegiul de suferinte are drept cauza alterarea functiei tiroidiene.

 Detalii campanie
Gral Medical sustine pacientii care doresc un control anual, prin desfasurarea campaniei nationale “Vino cu PAPIONUL la control” in perioada 26.10.2015 – 30.11.2015.

Fiecare pacient poate beneficia promotional la doar 50 lei de un pachet dedicat de analize medicale  (reducere de 60%) , suplimentar se ofere o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroida. Campania se desfasoara in 7 orase (Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova). Programari si consiliere online puteti obtine pe www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 sau *GRAL.

4 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook