Cat de periculoase sunt betisoarele de urechi

Cat de periculoase sunt betisoarele de urechi
Cat de periculoase sunt betisoarele de urechi

Urechile noastre sunt foarte sensibile, asa ca organismul nostru a dezvoltat ceara ca sistem de aparare impotriva tuturor daunatorilor externi.

Chiar daca are rol protector, ceara in exces poate cauza o imagine neplacuta, asa ca este important sa ne ingrijim si sa nu o lasam sa ne cauzeze probleme de imagine.

Igiena urechilor este foarte importanta, insa sunt singura ca nu stiai ca betisoarele de urechi iti pot fi foarte daunatoare pentru sanatatea auzului tau. Ceara din interiorul urechilor are rol si de lubrifiant natural si contribuie activ la buna functionare a aparatului auditiv.

Daca folosesti des betisoare pentru urechi, atunci ar trebui sa stii ca te supui unui risc destul de mare.

Continuarea pe lyla.ro. 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Cautam colaboratori care vor csa astige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: viorelpdan@yahoo.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *