Cat noroc ai in viata, in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut

Cat noroc ai in viata, in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut
Cat noroc ai in viata, in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut

Specialistii discuta foarte des despre acest subiect, fiind un subiect controversat, are foarte multe ferestre care la final se leaga cap la cap.

In numerologie, ziua in care ne-am nascut este perfect legata de destinul nostru si de cat de norocosi suntem in functie de aceasta zi.

Luni. Ziua de luni este guvernata de Soare. Persoanele nascute in aceasta zi sunt punctuali, sensibili, seriosi, generosi, autoritari, binevoitori. Datorita respectului pe care il ofera si al educatiei de care dau dovada, persoanele nascute luni desi pretind ca iti spun totul in fata atunci cand este cazul nu te vor jigni prin spusele lor.

Marti. Ziua de marti este guvernata de Mercur. Persoanele care s-au nascut in aceasta zi, in ciuda superstitiei care predomina in jurul acestei zile, sunt cele mai norocoase. Cei nascuti marti sunt persoane active, vesele, pozitive, ambitioase, schimbatoare, suspicioase.

Miercuri. Ziua de miercuri este guvernata de Luna. Persoanele care sunt nascute in acesta zi dau dovata de incredere, hotarare, introvertire, rabdare. Aceste persoane se pot cu usurinta sacrifica pentru binele celor din jur fara vreun interes personal, fara sa ceara niciodata ceva in schimb.

Joi. Ziua de joi este guvernata de Marte. Cei nascuti in aceasta zi se pot numi ghinionisti. Este ziua tuturor ghinioanelor. Au probleme si in relatiile de cuplu, trecand cu usurinta de la o relatie la alta, fara stabilitate. Sunt romantici, sensibili, sociabili si independenti. Continuarea pe lyla.ro. 

Tags:
14 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook