Ce efect uimitor are sexul asupra inimii

Ce efect uimitor are sexul asupra inimii
Ce efect uimitor are sexul asupra inimii

Sexul nu este doar o modalitate de a-ţi arăta dragostea, ci poate face minuni în ceea ce priveşte starea de sănătate.

Împreună cu un stil de viață sănătos, sexul te ajută să-ți menții inima sănătoasă. ,,Sexul creşte fluxul sângelui, iar două partide de amor pe săptămână reduc la jumătate ricul atacului de cord”, explică dr, Desmond Ebanks de la Univeristatea Wilkes, Pennsylvania.

Un alt studiu realizat în Israel a arătat că femeile care au două orgasme săptămânal aveau o şansă mai mică cu 30% să dezvolte boli de inimă, decât cele care nu au făcut sex sau nu au avut orgasm.

,,Una dintre teorii spune că femeile care nu au orgasm sunt deprimate, stare care este corelată cu o posibilitate ridicată de a avea un infarct. În schimb, endorfinele create în timpul sexului neutralizează hormonul stresului din corp, hormon care este asociat cu bolile cardiace”, potrivit terapeutului sexual Lisa Turner.

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

6 Comments

 1. BERCUCI CRISTINA says:

  buna ziua mi au iesit pe picioare niste vene subtiri foarte subtiri rosii si verzi si multe si ma dor picioarele imi amortesc cand este cald din ce cauza

 2. intrebarea este daca sexul in exces dauneaza si anume de 2 ori pe zi dimineata si de 2 ori pe seara in fiecare zi 7 zile din 7?

  • Pai daca il practici cu o persoana de sex opus, si ai consimtamantul ei…nu cred sa dauneze…daca il practici de unul singur…

  • sigur ca dauneaza. te sfatuiesc sa renunti la sex definitiv si sa te dedici cresterii cartofilor. putza o vei folosi doar sa iti atarni cheia de ea ca sa n-o pierzi.

  • Dauneaza, dar nu la sanatate ci la portofel. :)

  • si presupun ca asta se intampla cu cea care ti-e nevasta de 15 ani..:)))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *