Ce gest incredibil a făcut o tânără după ce a aflat că logodnicul ei mai are de trăit doar câteva luni

Ce gest incredibil a făcut o tânără după ce a aflat că logodnicul ei mai are de trăit doar câteva luni
Ce gest incredibil a făcut o tânără după ce a aflat că logodnicul ei mai are de trăit doar câteva luni

Charlote şi logodnicul ei, Chris Clark, erau în vacanţă când bărbatul a început să simtă dureri într-o parte a stomacului. Durerile au crescut în intensitate, după care Chris a inceput să se simtă obosit şi să îşi piardă pofta de mâncare.

După o serie de teste medicale, medicii i-au dat vestea groaznică: sufera de o formă rară de cancer pancreatic, care se extinsese şi la stomac şi că mai are de trăit doar câteva luni.

,,M-am ridicat şi am ieşit din cabinet. Eram blocat, pierdut, nu înţelegeam ce se întâmplă. Doctorul a venit după mine şi mi-a zis că pentru un diagnostic clar trebuie să mai fac câteva analize. Charlotte era în sala de aşteptare. M-am aşezat lângă ea şi după 5 minute am cerut-o de soţie. Apoi, m-am reîntors la medic pentru restul de investigaţii. În acea zi mi s-a spus că am cancer şi că mai am de trăit doar câteva luni”, a declarat Chris.

Charlote a acceptat imediat şi mai mult decât atât, în doar 10 zile a organizat nunta viselor sale.

,,Am fost norocoşi. Familia si prietenii ne-au ajutat cu totul. A fost cea mai frumoasa zi din viata mea”, a marturisit Charlotte.

Imediat după nuntă, Chris a început tratamentul. Tot atunci el a aflat că forma de cancer de care suferea este ereditară, însă el nu avea cum să ştie pentru că a fost adoptat.

Deşi medicii nu i-au dat mai mult de 6 luni de viaţă, Chris a depăşit termenul şi mărturiseşte că se simte destul de bine, în ciuda tratamentului de chimioterapie.

,,Încercăm să ducem o viaţă normală şi ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună,” a declarat Charlote.

Deşi nu este între primele cele mai frecvente cancere, cancerul pancreatic se dezvoltă şi se extinde fără a da semne il, de aceea  este al patrulea ca mortalitate dintre toate tipurile de cancer.

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. In afara de gestul incredibil si total dezinteresat as fi curios sa aflu ce venituri avea victima si din ce familie provenea.Facem pariu ca 10.ooo de romance(pt ca ele il cunosc mai bine),ar candida la statutul de mireasa a celui nesuferit roman de care ati auzit in media,doar pt ca mai are putin de trait si „buba” se vindeca cand mostenesti niste verzisori?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *