Ce i-a provocat moartea lui Corneliu Vadim Tudor?

Ce i-a provocat moartea lui Corneliu Vadim Tudor?
Ce i-a provocat moartea lui Corneliu Vadim Tudor?

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni (14 septembrie), la ora 18.30, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. Cauza decesului lui Corneliu Vadim Tudor, după cum afirmă surse medicale a fost un infarct.

Un apropiat al şefului PRM, Marius Marinescu, a confirmat pentru România TV, cauza decesului lui Corneliu Vadim Tudor. Politicianul a făcut infarct în cursul zilei de luni (14 septembrie), iar supărările acumulate au contribuit la agravarea stării sale de sănătate.

“Am înţeles că era foarte supărat, avea probleme financiare. Avea nevoie de bani de salarii pentru angajaţii publicaţiilor sale: 30.000 de lei. Avea nevoie de bani pentru tipografie. Era supărat pe această temă. Cred că s-au adunat mai multe supărări”, a precizat Marius Marinescu.

Corneliu Vadim Tudor a fost dus de urgenţă, luni, la Spitalul Militar din Capitală din cauza unor probleme respiratorii. Mai mult de atât, vineri (11 septembrie), Vadim Tudor a mai fost la spital, după ce a acuzat dureri puternice în piept, dar nu a dorit să rămână internat.

PotrivitRomânia TV, Corneliu Vadim Tudor suferea de edem pulmonar acut. Luni, în jurul orei 16.00, apropiaţi ai lui Vadim Tudor au declarat că liderul PRM se zbătea între viaţă şi moarte, potrivit aceleiaşi surse citate mai sus.

Preşedintele PRM suferea de câţiva ani de diabet şi avea probleme cu inima.

18 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook