Ce loc ocupă românii în topul celor mai ”dotați” bărbați din lume

Ce loc ocupă românii în topul celor mai ”dotați” bărbați din lume
Ce loc ocupă românii în topul celor mai ”dotați” bărbați din lume

Bărbații români sunt pe ultimele locuri când vine vorba de mărimea penisului, potrivit unui studiu din 2012.

Cei mai dotaţi sunt bărbaţii din Congo, cu o medie de 17, 93 cm, urmaţi de bărbaţii din Ecuador, cu 17,77 cm, şi de cei din Ghana, cu 17.31cm.

În Europa, francezii au o medie de 16,01 cm, iar italienii o medie de 15, 74 cm. Ungurii au o medie de 16,51 cm, în timp ce în România e de numai 12, 73 cm, ceea ce ne clasează pe locul 99 în lume. Şi bulgarii ne întrec, cu o medie de 15, 02 cm.

Pe harta mărimii penisului, ţările cu cei mai dotaţi bărbaţi sunt marcate cu verde, iar cele cu cei mai puţin dotaţi bărbaţi, cu roşu.clip_image001

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comments

 1. C.Munteanu says:

  Acest articol este specific mancatorilor de sfecla rosie finantati de brontozaurii pistruiati care claseaza intotdeauna Romania pe ultimele locuri desi se mentine intotdeauna in top in ciuda acestor locuitori ai pesterilor.Exemple:aur la olimpiadele de gimnastica,matematica,fizica,chimie.Aur la salonul de inventica de la Bruxelles unde romanii surclaseaza toate natiile.Ilie cel mai bun,spectaculos,inventiv tenismen din toate timpurile;Nadia cea mai cunoscuta gimnasta de pe planeta.Ceausescu a vrut sa le dea peste bot groparilor de la FMI si a fost impuscat.Acum vor sa ne fure cea mai pretioasa comoara de pe planeta:Rosia Montana:6300 miliarde(moneda deja nu mai conteaza)

 2. Uitandu-ma pe harta vad ca marimea penisului e invers proportionala cu activitatea sexuala. Cu cat penisul e mai mare cu atat sunt mai impotenti.
  Indienii si chinezii sunt considerati ca avand penisuri mici insa sunt totodata si cei mai numerosi de pe planeta. Deci au activitate sexuala serioasa. Chinezii si indienii sunt cu adevarat macho.
  Vorba aia mica si vioaie e mai bine ca mare si lenesa.

  • nu, Vlad, natalitatea scazuta nu inseamna lipsa de activitate sexuala. vesticii stiu sa foloseasca prezervative ;) in zonele sarace si mai putin educate, natalitatea e mare pentru ca oamenii nu folosesc prezervative, nu pentru ca sunt “macho” :))

 3. articol de gunoi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *