Ce nu stiai despre avort: ce se intampla in mintea unei femei

Ce nu stiai despre avort: ce se intampla in mintea unei femei
Ce nu stiai despre avort: ce se intampla in mintea unei femei

Desi avortul facut in mod intentionat nu este un “obiectiv” al niciunei femei, reprezentantele sexului frumos vazandu-se pur si simplu nevoite sa recurga la aceasta solutie in momente delicate, tot exista framantari interioare in cazul multor femei care au optat pentru avort si au ascuns acest lucru de teama de a dezamagi.

Nimeni nu e singur

Femeile care s-au vazut nevoite sa recurga la un avort pastreaza, deseori, acest “mic secret murdar” pentru ele insele de teama sa nu fie criticate sau sa nu dezamageasca persoane dragi din jurul lor. Insa fiecare femeie care se vede constransa sa apeleze la un avort trebuie sa fie constienta ca nu este niciodata singura, toate trairile ei fiind impartasite de alte femei care au recurs la aceeasi solutie nefericita, dar optima pentru un anumit moment al vietii lor.

Femeile nu vorbesc despre avort intre ele

Desi exista preconceptia ca femeile, intre prietene, vorbesc despre cele mai intime si delicate situatii sau intamplari, adevarul este ca avortul nu intra in subiectul lor de discutie. Exista parte un mic acord tacit intre femei de a nu deschide acest subiect. De altfel, ce se intampla in mintea si sufletul unei femei dupa ce a facut un avort sunt subiecte tabu in toata societatea, avortul in sine reducandu-se la o statistica facut din “cifre anonime”. Acest tip de abordare sporeste, insa, sentimentul de vinovatie pe care-l are aproape fiecare femeie care s-a vazut nevoita sa recurga la avort. Continuarea pe lyla.ro. 

 

Tags:
7 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook