Ce preferă, mai nou, bărbații în locul sexului?

Ce preferă, mai nou, bărbații în locul sexului?
Ce preferă, mai nou, bărbații în locul sexului?

Lăsați deoparte tableta sau telefonul mobil și faceți mai mult sex! Este sfatul echipei de cercetători care a descoperit că oamenii devin atât de preocupați de aceste dispozitive încât pun viața de cuplu pe locul doi.

Cercetătorii de la Brigham Young University au descoperit că 70% dintre femei recunosc că telefoanele mobile le afectează relația cu partenerul.

Studiul a inclus 143 de femei căsătorite sau care locuiau împreună cu partenerii și au fost întrebate cât de des folosesc telefonul, tableta sau computerul. Au fost, de asemenea, întrebate și dacă partenerii lor folosesc aceste dispozitive și cum le influențează viața amoroasă.

Participantele au spus că cele mai dăunătoare relației de cuplu sunt computerele urmate de telefoanele mobile.

„Vedem asta peste tot în jurul nostru. De exemplu, la restaurant, cuplurile îşi ţin mereu telefoanele pe masă şi reacţionează imediat dacă sună sau vibrează“, spune Sarah Coyne, psiholog şi unul dintre autorii studiului. Aceasta recomandă cuplurilor să nu mai folosească telefoanele şi tabletele în dormitor.

Alison Bruzek, expert în relații a spus că 40% dintre femei sunt deranjate că partenerii lor sunt distrași de televizor în timpul unei discuții importante, iar un sfert spun că soții lor trimit sms-uri sau emailuri altor persoane în timpul coversațiilor față în față.

Studiul a fost publicat în revista Psychology of Popular Media Culture.

12 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook