Ce să bei după o masă copioasă ca să îți protejezi ficatul?

Ce să bei după o masă copioasă ca să îți protejezi ficatul?
Ce să bei după o masă copioasă ca să îți protejezi ficatul?

Sursă importantă de calciu, fier, magneziu şi carbohidraţi, anghinarea se dovedeşte excelentă în tratarea afecţiunilor digestive. Însă, cea mai importantă calitate a sa este aceea că îmbunătăţeşte funcţiile ficatului, pe care îl scapă de toxine.

Un procedeu de ajutorare a ficatului să funcţioneze corect este folosirea ceaiului de anghinare după mesele mai îmbelşugate. Se face o infuzie prin punerea unei linguriţe cu plantă peste o cană cu apă clocotită, ce se lasă la infuzat zece minute. Se bea în înghiţituri mici şi, dacă este posibil, se stă pe partea dreaptă.

Ceaiul de anghinare, băut regulat, are rezultate bune şi în bolile tubului digestiv: constipaţie, vărsături, enterite, colite

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. f posibil sa fie ceva de bine …ma intreb daca a fost testata formula prin care ” pui apa clocotita peste…..” asa cum ne-am obisnuit din recomandari….dealtfel sunt sigur ca majoritatea pun plantele in apa clocotita

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *