Ce să faceți când o persoană are accident vascular cerebral? Metoda care îi poate salva viața

Ce să faceți când o persoană are accident vascular cerebral? Metoda care îi poate salva viața
Ce să faceți când o persoană are accident vascular cerebral? Metoda care îi poate salva viața

Un simplu ac poate salva viața unei persoane care suferă un accident vascular cerebral. Acest sfat este dat de un profesor chinez care susține că putem interveni în cel mai scurt timp când vedem că o persoană se confruntă cu un astfel de atac.

Păstrați-vă calmul. Indiferent unde este victima, nu o mișcați. Potrivit www.healthyfoodhouse.com, puteți utiliza un ac obișnuit sau acul unei seringi.

1. Țineți acul deasupra unei surse de foc pentru a-l steriliza și utilizați-l apoi pentru a înțepa vârfurile celor 10 degete de la mâini.
2. Nu este nevoie să cunoașteți principii ale acupuncturii, trebuie să existe o distanță de câțiva milimetri între unghie și locul înțepăturii.
3. Înțepați astfel încât sângele să înceapă să curgă.
4. Dacă sângele nu începe să picure, întindeți și presați pentru a-l face să curgă.
5. Când toate cele 10 degete sângerează, așteptați câteva minute. Veți observa că victima își va reveni.
5. Dacă gura victimei este încleștată, masați-i urechile până când se înroșesc.
6. Înțepați cu același ac zona moale a urechilor, astfel încât să curgă două picături de sânge din fiecare ureche. Câteva minute mai târziu, gura victimei va reveni la normal.
7. Când persoana își revine, poate fi trimisă la spital.

Tags:
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

9 Comments

  1. Bună am avut cumplita ocazie ca iubita mea sa faca acest accident vascular fatal si am ajuns la spiral in ultima clipa iar in acest moment are 30%creer si e la recuperare. Isi va mai reveni? Va multtumesc.

  2. Interesant si de mare ajutor articolul dar trebuie sa curaj si sange rece ca sa poti face ce spune medicul in articolul redactat.

  3. Nu e nici o prostie relația dintre vindecare si credința… E ca si cum eu v-as întreba ce legătura are viața dumneavoastră cu aerul.

  4. Din pacate multi confunda credinta cu religia.. dar si mai multi merg pe mana destinuilui… eu va recomand sa va protejati de orice boala … si este posibil cu antioxidanti. Personal mi-sa spus de medici ca pt mine nu mai e nici o solutie si asta e … nu e operatie nu e tratament.. nu avem ve face… si am cautat am descoperit si am consumat RESERVE dar si Monavie va las scris link de unde va puteti lua eu nu vand produse dar le recomand. De 4 ani nu am inghitit nici o pastila si toti ma intreaba cum de raman tanar desi am 38 de ani … fara sport si diete.. dar zilnic cei mai buni antioxidanti din lume. http://www.j.mp/frumos-sanatos sau http://www.j.mp/monavie-active

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *