Ce să faceți când o persoană are accident vascular cerebral? Metoda care îi poate salva viața

Ce să faceți când o persoană are accident vascular cerebral? Metoda care îi poate salva viața
Ce să faceți când o persoană are accident vascular cerebral? Metoda care îi poate salva viața

Un simplu ac poate salva viața unei persoane care suferă un accident vascular cerebral. Acest sfat este dat de un profesor chinez care susține că putem interveni în cel mai scurt timp când vedem că o persoană se confruntă cu un astfel de atac.

Păstrați-vă calmul. Indiferent unde este victima, nu o mișcați. Potrivit www.healthyfoodhouse.com, puteți utiliza un ac obișnuit sau acul unei seringi.

1. Țineți acul deasupra unei surse de foc pentru a-l steriliza și utilizați-l apoi pentru a înțepa vârfurile celor 10 degete de la mâini.
2. Nu este nevoie să cunoașteți principii ale acupuncturii, trebuie să existe o distanță de câțiva milimetri între unghie și locul înțepăturii.
3. Înțepați astfel încât sângele să înceapă să curgă.
4. Dacă sângele nu începe să picure, întindeți și presați pentru a-l face să curgă.
5. Când toate cele 10 degete sângerează, așteptați câteva minute. Veți observa că victima își va reveni.
5. Dacă gura victimei este încleștată, masați-i urechile până când se înroșesc.
6. Înțepați cu același ac zona moale a urechilor, astfel încât să curgă două picături de sânge din fiecare ureche. Câteva minute mai târziu, gura victimei va reveni la normal.
7. Când persoana își revine, poate fi trimisă la spital.

Tags:
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

15 Comments

 1. Bună am avut cumplita ocazie ca iubita mea sa faca acest accident vascular fatal si am ajuns la spiral in ultima clipa iar in acest moment are 30%creer si e la recuperare. Isi va mai reveni? Va multtumesc.

  • Depinde de tipul fe AVC,cu tratament,fisioterapie dar si credinta,se poate vindeca si 90%.Multa sanatate!

   • D-ne, cata PROSTIE, ce are accidentul vascular cu . . . credinta,

    • Sa te fereasca Dumnezeu de orice necaz ,ca altfel ai sa vezi de ce ai nevoie mai ales de credinta!

    • La tine nu va avea nici o legatura, pentru ca din prostie si mândrie n-ai stiut sa faci legatura de mai sus !!!

    • Esti proasta de iti ploua in gura . Mai bine nu intrebai. Cum ce treaba are credinta? Are……o minune de la Dumnezeu poate ajuta ca sa mai traiasca…..idioato….

     • Îmi place cum credincioșii au cele mai bune înjurături pentru cei ce doresc mai mult decât credință oarbă… Ei care ar trebui să fie toleranți și buni altfel o să ardă în focurile iadului…

  • Sunt sanse sa isi revina in timp, aveti rabdare.

 2. Interesant si de mare ajutor articolul dar trebuie sa curaj si sange rece ca sa poti face ce spune medicul in articolul redactat.

 3. Nu e nici o prostie relația dintre vindecare si credința… E ca si cum eu v-as întreba ce legătura are viața dumneavoastră cu aerul.

 4. Din pacate multi confunda credinta cu religia.. dar si mai multi merg pe mana destinuilui… eu va recomand sa va protejati de orice boala … si este posibil cu antioxidanti. Personal mi-sa spus de medici ca pt mine nu mai e nici o solutie si asta e … nu e operatie nu e tratament.. nu avem ve face… si am cautat am descoperit si am consumat RESERVE dar si Monavie va las scris link de unde va puteti lua eu nu vand produse dar le recomand. De 4 ani nu am inghitit nici o pastila si toti ma intreaba cum de raman tanar desi am 38 de ani … fara sport si diete.. dar zilnic cei mai buni antioxidanti din lume. http://www.j.mp/frumos-sanatos sau http://www.j.mp/monavie-active

 5. Adevărat nu vorbim de religie, ci de credință, de a crede în tine însuși în forțele proprii în medici care te tratează și în dragostea de viata .
  Asta e ce a făcut mama mea și mulțumim lui Dumnezeu și forței ei de a lupta azi e bine recuperată 95%

 6. Esti proasta de iti ploua in gura . Mai bine nu intrebai. Cum ce treaba are credinta? Are……o minune de la Dumnezeu poate ajuta ca sa mai traiasca…..idioato….

 7. Esti un dobitoc care ai crescut si träit degeaba pe pämânt pinä acuma dacä nu stii pt ce ai nevoie de credintä in viata ta kiar in fiecare secundä a vietii tale !!! Skimbäte biatule sä nu rämâni pierdut !!! Trezeste-te !!!

 8. nivelul de educaţie e invers proporţional cu nivelul de religiozitate

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *