Ce să faci ca să îți măreștii sânii 24 de ore?

Ce să faci ca să îți măreștii sânii 24 de ore?
Ce să faci ca să îți măreștii sânii 24 de ore?

Ultimul trend în materie de chirurgie estetică în Statele Unite este mărirea sânilor pentru 24 de ore.

Vreți să sărbătoriți sfârșitul sezonului bikini-urilor? Dacă aveți între 400 și 2.650 de euro în contul de economii, puteți investi în altceva decât într-un costum de baie cu push-up!

Potrivit extrem de serioasei publicații New York Times, noua nebunie care a cuprins New York-ul este reprezentată de intervențiile chirurgicale cu efect pe durată limitată, în condițiile în care unele femei au început să opteze pentru injecții saline (ser fiziologic), care permit umflarea sânilor timp de aproximativ 24 de ore.

Dacă inițial, aceste injecții au fost concepute pentru a le arăta clientelor care vroiau să își mărească sânii cum ar putea arăta aceștia în urma operației, unele cliente bogate nu au ezitat să folosească această opțiune ca tratament “de unică folosință”, remarcă publicația franceză.

Operațiile de mărire a sânilor sunt extrem de populare în Statele Unite, Potrivit Societății Americane de Chirurgie Estetică, în 2013 au fost efectuate 313.327 de operații de mărire a sânilor și 137.233 de operații de ridicare a sânilor.

 

2 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook