Ce să faci seara ca să îți stea bine părul dimineața

Ce să faci seara ca să îți stea bine părul dimineața
Ce să faci seara ca să îți stea bine părul dimineața

Cate femei nu stau minute in sir dimineata in oglinda, straduindu-se sa-si aranjeze parul care s-a ravasit in timpul noptii, in urma contactului cu perna?

Destul de multe, cu siguranta. Dar solutia “Imi prind parul” ne ne satisface de fiecare data cand nu ne sta parul. Din fericire, in locul ei, exista mici trucuri de realizat seara, inainte de culcare, datorita carora parul ne poate sta bine a doua zi, de indata ce ne dam jos din pat, fara a fi nevoie sa-l aranjat.

Pentru bucle lejere

Pentru a pastra buclele lejere facute seara, puteti folosi fie bigudiuri din material moale, alungite, pentru a va infasura varfurile, fie chiar o mica “toca” din material in care sa va bagati tot parul, astfel incat sa se mentina departe de perna. Pe de alta parte, puteti sa va despartiti parul in suvite, la lat, paralele si sa le prindeti cu clesti alungiti de par, ca pe “sarmale”. Astfel, cand va desfaceti parul dimineata, el se va aseza imediat, fiind nevoie doar sa il pieptanati usor cu degetele.

Pentru carlionti naturali

Femeile cu parul cret sau ondulat natural au nabadai de cap din cauza firelor de par incurcate pe care trebuie sa le descalceasca dimneata. Insa, daca-si prin parul cu o esarfa in crestetul capului, intr-un nod lejer, scapa de orice problema dimineata.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Tags: , ,
9 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook