Ce se întâmplă dacă bei oțet de mere cu apă pe stomacul gol

Ce se întâmplă dacă bei oțet de mere cu apă pe stomacul gol
Ce se întâmplă dacă bei oțet de mere cu apă pe stomacul gol

Datorită conţinutului de acid acetic, oţetul de mere vă ajută să pierdeţi în greutate prin topirea grăsimii depusă pe abdomen şi pe cea din jurul taliei.
Deşi nu există dovezi ştiinţifice care să ateste acest lucru, există multe studii afectuate pe această temă. Ceea ce este sigur este că oţetul de mere este un ajutor de nădejde al dietelor. Pentru a profita cât mai eficient de proprietăţile lui, este important să beţi zilnic un pahar de apă în care aţi dizolvat două linguri de oţet de mere. Pentru a obţine rezultate mai bune, vă recomandăm s-o faceţi pe stomacul gol, dimineaţa, înainte de a servi micul dejun.
Cum îl preparați acasă
Este simplu să obțineți oțet de mere. Prima dată obţineţi sucul cu ajutorul storcătorului electric sau prin presare. Fructele se pot rade dacă nu aveţi aparatura necesară, după care se storc. Zeama se pune apoi la fermentat în borcane deschise, acoperite cu tifon, într-un loc întunecos. Lăsaţi-le până când sucul se acreşte, timp de şase săptămâni, filtraţi şi păstraţi sucul în sticle închise ermetic, la loc răcoros şi întunecat.
Rețeta anti-obezitate
Consumul regulat de oţet de mere arde grăsimile, reduce pofta de mâncare, reface rezerva de minerale şi scade nivelul colesterolului. Iar când este combinat cu usturoi, binecunoscut pentru efectele sale benefice, şi miere de albine, se realizează un tratament natural de slăbire pentru persoanele supraponderale.
Aveţi nevoie doar de un borcan cu 400 g miere, un căţel mare de usturoi, 400 ml de oţet de mere şi un borcan gol de 800 g. Curăţaţi şi pisaţi usturoiul, apoi puneţi-l în borcanul gol şi adăugaţi miere şi oţet de mere până când se umple borcanul. Amestecaţi cu o lingură până se dizolvă toată mierea şi lăsaţi la macerat timp de zece zile, agitând cel puţin o dată la fiecare două zile. După ce s-a macerat, filtraţi lichidul şi păstraţi-l într-o sticlă, la răcoare. În fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, luaţi o linguriţă cu acest amestec. Veţi observa, după cinci zile, că tratamentul începe să dea roade şi că apetitul dumneavoastră se diminuează treptat. Pe lângă această reţetă, recomandat ar fi să reduceţi şi consumul de dulciuri şi de produse prăjite.
936 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook