Ce spun despre partenerul tău gesturile pe care le face după o partidă de sex

Ce spun despre partenerul tău gesturile pe care le face după o partidă de sex
Ce spun despre partenerul tău gesturile pe care le face după o partidă de sex

În funcție de personalitate și educația primită acasă, oamenii se comportă diferit după o partidă de amor. Unii se refugiază la duș, alții își aprind o țigară sau adorm buștean.

Fiecare dintre aceste obiceiuri a fost analizat de Laura Berman, terapeut și sexolog din New York, dar și autorul mai multor best-seller-uri de specialitate, pentru a vedea ce indicii oferă despre starea unui individ.

  • Somnul. Chiar dacă nu se întâmplă să fie seara târziu, sexul acționează asupra unor oameni mai ceva ca un sedativ. Această activitate îi relaxează complet, dar le și consumă energia, iar un somn de câteva ore este mai mult decât bine venit.
  • Mâncarea. Sunt și persoane cărora amorul le stârnește pofta de dulce. La fel, este un indiciu că organismul cere ca rezervele de energie să fie reîncărcate. În astfel de momente metabolismul lucrează la capacitate maximă, așa că sunt permise unele indulcențe, precum o înghețată sau o felie de pizza.
  • Vorbitul. Sexul îndeamnă la confidențe, de aici și nenumăratele scene de film în care partenerii stau tolăniți în pat, cu fața în sus, și vorbesc vrute și nevrute. Dacă însă partenerul nu este la fel de vorbăreț, cel mai bine ar fi să nu-l forțați, ci să ascultați muzică sau să vă uitați împreună la un film
  • Tăcerea. Oamenii care tindă să se închidă în sine pentru câteva minute după ce fac dragoste pot trece drept supărați sau nemulțumiți. În realitate, ei doar au nevoie să se reculeagă și să mediteze la clipele frumoase trăite.
  • Dușul. Apa caldă este o adevărată încântare pentru mușchii unui bărbat care a performat din greu în pat, iar dacă partenera îl însoțește, va avea surpriza să constate că o iau de la capăt.

 

 

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comments

  1. Alin Cristea says:

    Hai domle ca sunteti ridicoli. Pai ce barbat sunt eu daca cica muschii mei se relaxeaza dupa ce am muncit bine . Pai eu nu trebuie sa trag la muschi ca doar nu am nevasta cit Draga Olteanu Matei, sotia mea, Domnul Dumnezeu sa o Binecuvinteze e tinerica, frumusica, supla si cu un fluturas superb, de ce as munci ca un prepeleac ? Scopul suprem este sa o fac intai pe ea sa juiseze, sa se simta bine, apoi eu ca un gentleman sa am si eu partea mea de relaxare. Asa vad eu o relatie intima, ce ziceti voi e vorbarie aiurea a unei cucoane din New York. Aia cred ca nici barbat nu a avut la viata ei. Dildo sau Tom Degetel, sau „vizitiul” cum se mai zice prin Ardeal …..Haha !

  2. Da’ cei care imediat aprind tigara din care categorie fac parte, educati sau mai putin??? dar cei care te forteaza sa le descrii amanuntit cat de mult ti-a placut experienta??? sau macar sa-i spui ca ti-a placut stilul de performator, etc.,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *