Ce vor bărbații în pat la 20, la 30 și la 40 de ani

Ce vor bărbații în pat la 20, la 30 și la 40 de ani
Ce vor bărbații în pat la 20, la 30 și la 40 de ani

Probabil te gandesti ca, indiferent de etate, barbatii isi doresc sex fara limite, insa lucrurile nu stau neaparat asa. La fel ca la femei, inaintarea in varsta le influenteaza barbatilor nevoile si dorintele sexuale. Si nu doar preferintele erotice ale barbatilor se schimba, ci si nivelul lor de potenta.
Ce vor barbatii in pat la 20+

In aceasta perioada a vietii, dar si in adolescenta, barbatii sunt extrem de curiosi atunci cand vine vorba despre activitati sexuale. Vor sa experimenteze mai multe tipuri de sex, sa incerce diverse tehnici si sa faca dragoste cu mai multe partenere. Nu isi pun prea multe probleme in legatura cu potenta lor erotica, mai ales ca au invatat inca din adolescenta sa isi mentina mai mult timp erectia. O femeie care vrea sa se ridice la nivelul asteptarilor trebuie sa nu se dea in laturi de la nimic. Sexul spontan, chiar si in locuri publice, este deseori bifat pe lista “ce vor barbatii” in pat la aceasta varsta.

De asemenea, multi dintre barbatii aflati intre 20-30 de ani, in special cei care au pana in 25-26 de ani, nu isi doresc in mod special relatii de lunga durata, dimpotriva prefera unele mai lejere, in care sa nu fie constransi. De asemenea, barbatii aflati in aceasta grupa de varsta acorda multa atentie aspectului fizic, fiind extrem de atrasi de femeile care arata bine. Bineinteles, fiecare are preferintele lui, asa ca gusturile nu se discuta.

Ce isi doresc rbarbatii la 30+

Nu este atat de greu de ghicit ce vor barbatii in pat dupa aceasta varsta. Odata cu trecerea peste 30 de ani, barbatii incep sa se mai maturizeze putin, astfel ca isi doresc mai multa stabilitate in viata lor, chiar si pe plan erotic. Multi dintre ei vor sa aiba o relatie serioasa si sa se dedice unei singure femei. Isi cunosc perfect preferintele sexuale in pat si stiu si cum sa stimuleze o femeie. Evident, un barbat aflat in aceasta grupa de varsta are mult mai multa incredere in abilitatile lui sexuale. Nu se mai lasa atat de usor impresionat de o femeie si isi doreste ca ea sa aiba mai multa imaginatie in pat. El incepe sa aprecieze mai mult conexiunile puternice si sa nu se mai lasa inspitit de orice tentatie. Chiar si cei care sunt mai afemeiati de felul lor incep sa gandeasca putin diferit.

Ce vor barbatii in pat la 40+

Ce vor barbatii in pat dupa varsta de 40 de ani? Ei bine, ei isi doresc sa aiba langa ei o femeie cu care sa poata discuta deschis despre preferintele lor. Iar daca nu au langa ei o femeie dispusa la astfel de subiecte, tind sa se inchida in ei si chiar sa prefere stimularea manuala in locul sexului cu ea. Asadar, o femeie care isi doreste sa aiba o viata sexuala implinita alaturi de partenerul ei, trebuie sa dea dovada de idei erotice. Orice care poate sa alunge monotonia instalata in dormitor este binevenit. Poate ca, dupa o anumita varsta, nu ti se mai pare normal sa te aventurezi prea mult pe plan erotic, insa lucrurile nu trebuie sa stea neaparat asa. Pana la urma, cuplurile au nevoie de astfel de momente intime, asa ca nu ar trebui sa dispara atentia, afectiunea si condimentele erotice.

Tags: ,
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook