Cel mai tare studiu! De ce reusesc in viata femeile frumoase

Cel mai tare studiu! De ce reusesc in viata femeile frumoase
Cel mai tare studiu! De ce reusesc in viata femeile frumoase

Un studiu realizat recent la universitatea Zhejiang din China a aratat, intr-o oarecare masura, de ce reusesc in viata femeile frumoase.

Mai precis, 21 de barbati au fost pusi sa priveasca 300 de fotografii cu femei. Un alt grup de barbati a impartit femeiel respective in femei frumoase si femei mai putin atractive.

Apoi, toti barbatii au facut echipa cu o parte din femeeile din fotografii ca sa se joace impreuna un joc pe calculator, care presupunea ca ei sa decida daca si cum vor imparti o suma de bani,
Rezultatele acestui ciudat experiment au fost de-a dreptul incredibile, avand in vedere ca undele cerebrale ale barbatilor au fost masurate de cercetatori pe tot parcursul desfasurarii jocului.

Continuarea pe Lyla.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Oferta pentru oamenii care vor bani acum! Nu mai are rost sa cauti alte oportunitati, pentru ca acum ai la dispozitie acest sistem in care poti castiga bani, simplu, fara sa recrutezi oameni, fara batai de cap, fara o munca exagerat de grea. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: mihaelaa47@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *