Cele mai bune 6 momente pentru a face sex, in functie de ceea ce vrei sa obtii

Cele mai bune 6 momente pentru a face sex, in functie de ceea ce vrei sa obtii
Cele mai bune 6 momente pentru a face sex, in functie de ceea ce vrei sa obtii

Sexul are multiple beneficii, dar si multiple scopuri. Spre exemplu, daca vrei sa ai un orgasm puternic trebuie sa faci sex in alt moment decat atunci cand vrei ca partida sa dureze mai mult.

Desi pare un mare “turn off” ideea de calendar sexual, exista anumite momente din luna in care sexul este diferit fata de altele. Dincolo de satisfactia sexuala si emotionala, sexul poate genera anumite trairi uneori, alteori alte trairi.
1. Cand vrei sa ai orgasm puternic

Desi nu asociezi ciclul menstrual cu o partida buna de sex, medical este dovedit ca o femeie are orgasm mai puternic in timpul contactului sexual care are loc chiar cu o zi inainte de a-i veni menstruatia. In acel moment, acumularea de sange de la nivelul uterului face ca intreaga zona genitala sa fie mai sensibila, de la vagin, la labii, la clitoris caci si acestea retin mai mult sange in tesuturi. Cu cat tesutul este mai bine irigat, cu atat sensibilitatea creste si cu atat orgasmul este mai puternic.

2. Cand vrei ca partida sa dureze mai mult

O partida de sex dureaza mai mult atunci cand cei doi parteneri au timp sa se bucure de ea. Asadar, in cursul saptamanii, seara, inainte de culcare, cel mai probabil ea va fi scurta pentru ca amandoi partenerii numara orele de somn pana a doua zi. Cel mai bun moment pentru o partida de sex mai lunga sunt zilele libere.
Continuarea pe Lyla.ro

Tags:
6 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook