Cele mai bune șapte exerciții pentru fund

Cele mai bune șapte exerciții pentru fund
Cele mai bune șapte exerciții pentru fund

Dacă nu ai fost înzestrarată cu un fund bombat ca a lui Kim Kardashian, de la mama natură, îl poți ”crește” cu ajutorul exercițiilor.

#1 Ridicări de bazin 3 seturi de câte 10 exerciții

Stai pe podea, pe spate cu picioarele îndoite cu călcâiele pe podea și degetele picioarelor ridicate de pe podea și întinse. Pune-ți în zona pelvisului o greutate de maximum 5 kilograme. Ridică bazinul și încordează mușchii fesieri. Poți încerca să le faci și ridicând un picior de pe podea și ținându-l întins ca în imaginea 2.

1

1.

2

2.

 

 

 

 

 

 

 

#2. Genoflexiuni: 3 seturi de câte 10 exerciții

Stai cu picioarele depărtate, la nivelul umerilor și și mâinile întinse în față. Îndoaie genunchii, având grijă să ții spatele drept și mușchii fesieri încordați.

3

 

 

 

 

 

 

 

 

#3. Genoflexiuni cu greutăți: 3 seturi de câte 10 exerciții

Stai cu picioarele larg depărtate și ține cu ambele mâini o ganteră de 3-5 kg. Este foarte important să ții spatele drept.

4.

 

 

 

 

 

 

#4. Fandări: 3 seturi de câte 10 exerciții

Stai cu picioarele depărtate și fă un pas mare în spate cu piciorul drept apoi flexează-l ca în imaginea de mai jos. Revino la poziția inițială și repetă cu celălalt picior.

5.

 

 

 

 

 

 

 

 

#5. Ridicări de picioare: 3 seturi de câte 10 exerciții

Stai în patru labe, cu genunchii și palmele pe sol și spatele drept. Ridică pe rând picioarele, cât de mult poți, ținând genunchii îndoiți la 90 de grade.

6

 

 

 

 

 

 

#6. Fandări în mers3 seturi de câte 10 exerciții

Stai în picioare cu spatele drept, apoi fă un pas mare în față și flexează genunchiul. Ridică-te și repetă mișcarea cu celălalt picior. Poți folosi și greutăți.

7

 

 

 

 

 

#7. Fandări cu săritură: 3 seturi de câte 10 exerciții

Începe prin a face o fandare în spate, apoi schimbă piciorul făcând o săritură și aterizând în fandare pe celălalt picior.

8

 

248 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook