Cele mai bune tratamente cu plante care opresc caderea parului

Cele mai bune tratamente cu plante care opresc caderea parului
Cele mai bune tratamente cu plante care opresc caderea parului

Pentru a evita caderea parului si pentru a te asigura ca acesta este sanatos mereu, poti apela cu incredere la cele mai bune tratamente cu plante, pentru par.

Aceste tratamente sunt bazate pe ingrediente naturale care au rolul de a intari firul de par, de a vasculariza pilea capului si totodata de a face ca intreaga podoaba capilara sa fie mai sanatoasa si mai trainica.

CELE MAI BUNE TRATAMENTE CU PLANTE PENTRU PAR:

Tratamentul cu cimbru: cimbrul are o actiune antiseptica asupra scalpului ceea ce inseamna ca trateaza micile rani care se formeaza fie din cauza folosirii produselor cosmetice fie din cauza periilor de par. Pentru a prepara tratamentul cu cimbru, se pune un pumn de cimbru intr-un litru de apa si se pune la fiert pana cand apa ajunge la jumatate. Dupa ce decoctul s-a racit, se aplica pe par si pe scalp si se lasa asa, fara a se clati timp de 4 ore.

Continuarea pe Lyla.ro

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comments

  1. Problema caderii parului poate sa fie rezolvata daca se urmeaza o cura cu produse din plante sau daca se fac aplicari pe par cu diverse masti.

  2. Parul cade din cauza vitaminelor care lipsesc. Daca am avea o alimentatie echilibrata probabil ca ne-am lua toate vitaminele doar din mancare. Eu mai iau si folixin si ma spal cu alpecin pe cap. Am si o alimentatie mai echilibrata in ultima vreme. Rezultate spectaculoase nu am, dar e un inceput…

  3. Si mie imi cade parul, dar nu ma stresez pentru ca sunt constient ca poate sa fie de la stres, sau de la unele probleme de moment ce au legatura cu starea mea de spirit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *