Cele mai periculoase locuri pentru sex

Cele mai periculoase locuri pentru sex
Cele mai periculoase locuri pentru sex

Din dorința de a încerca ceva nou sau de a adăuga, unele cupluri aleg să facă dragoste în cele mai neobișnuie locuri. Chiar dacă pare o experiență de neuitat, trebuie să țineți cont și de pericolele la care vă expuneți.

 Pe canapea

Conform unui sondaj de opinie realizat de britanici, locul cel mai periculos pentru sex s-a dovedit a fi canapeaua. 40 la sută dintre cei chestionaţi au recunoscut că de-abia dimineaţa şi-au dat seama de rănile pe care şi le-au provocat în timpul actului sexual pe canapea. 5 i la sută dintre chestionaţi au declarat că rănile au fost destul de grave, fiind nevoiţi să apeleze la un medic.

În mașină

Aproape peste tot în lume sexul în maşină este pedepsit prin lege, intrând în categoria infracţiunilor cu referire la expunere indecentă în public şi că în alte ţări cei care sunt prinşi făcând sex în maşină sunt trimişi direct la puşcărie.

Pe plajă
Sexul pe plajă sau în apa mării e periculos. Vaginul femeii e extrem de sensibil, iar nisipul sau apa mării, care e plină de bacterii, nu-ţi oferă absolut deloc protecţie împotriva inflamaţiilor genitale sau a eventualelor boli.

2 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook