Cercetătorii au demonstrat – Bărbaţii apreciază creierul sau sânii?

Cercetătorii au demonstrat – Bărbaţii apreciază creierul sau sânii?
Cercetătorii au demonstrat - Bărbaţii apreciază creierul sau sânii?

Există un stereotip în cazul bărbaţilor – nu conteazâ cât de deşteaptă este femeia, dacă are un bust generos se iartă. Iată că cercetătorii au alt cuvânt de spus

Profesor David Bainbridge a demonstrat într-un studiu că atunci când îşi caută o viitoare soţie, bărbaţii apreciază inteligenţa în detrimentul sânilor. Inteligenţa sugerează că femeia va fi o mamă responsabilă.

Mai sugerează şi faptul că femeia a fost crescută de părinţi care au avut grijă de ea, cu un coeficient de inteligenţă mare.

Picioarele lungi, care se credeau adevărate farmece pentru bărbaţi nu contează, spune autorul studiului.

El este de părere că bărbaţii sunt interesaţi doar în forme simetrice pentru că sugerează tinereţea, sănătatea şi gene bune. Conform acestor informaţii, bărbaţii nu sunt extremd e interesaţi de sânii femeilor, deoarece aceştia sunt rar simetrici. Se cunoaşte faptul că femeile au un sân mai mic şi unul mai mare.

“Mărimea sânilor nu contează. Sânii mari sunt mult mai aproape de idea de simetrie, de aceea, bărbaţii sunt mult mai atraşi de acestea, însă când caută o parteneră nu acesta este motivul” spune profesor Bainbridge.

A.

 

12 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook