Cinci remedii ieftine și eficiente pentru vergeturi

Cinci remedii ieftine și eficiente pentru vergeturi
Cinci remedii ieftine și eficiente pentru vergeturi

Vergeturile apar, din cauza creșterii sau a pierderii rapide în greutate, dar şi din pricina sarcinii, atunci când corpul este supus unei serii de transformări. Au un aspect neplăcut şi încep cu o culoare roşiatică și mai târziu, se transformă în alb lucios.

Există numeroase creme și tratamente scumpe care promit să vă scape de această problemă însă puteți puteți încerca și câtva remedii necostisitoare pe care vi le puteți prepara acasă.

Morcovi

Radeţi doi morcovi, scurgeţi sucul şi apoi aplicaţi masca din pulpă, timp de o jumătate de oră, pe zonele afectate. Repetaţi procedura câteva săptămâni. După tratament, curăţaţi bine cu apă caldă şi săpun, pentru că morcovul pătează pielea.

Zeamă de lămâie

Masați zonele afectate cu zeama de la câteva lămâi cu mișcări circulare. Așteptați apoi 10 minute ca zeama de lămâie să intre în piele.

Aloe Vera

Apariția vergeturilor indică faptul că pielea și-a pierdut elasticitatea, iar Aloe Vera ajută pielea să-și recapete elasticitatea. Vă puteți masa cu aloe Vera simplă sau o puteți combina cu vitamina E.

Albușuri de ouă

Albușurile conțin proteine și aminoacizi care ajută la ameliorarea vergeturilor. Bateți două albușuri apoi aplicați-le pe piele cu ajutorul unui burete și lăsați-le până se usucă. Îndepărtați apoi cu apă călduță și aplicați ulei de măsline pentru hidratarea pielii.

Ulei de ricin

Ca să diminuați aspectul vergeturilor trebuie să hidratați eficient, în special zonele cu probleme. Astfel, o soluţie ieftină şi eficientă este amestecul de ulei de ricin şi ulei de migdale. Uleiul de migdale îl puteţi înlocui şi cu cel de măsline extravirgin sau cel de floarea soarelui presat la rece.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Buna seara ,as vrea sa va intreb daca vergeturile sunt de 15 ani in urma ,rimediile pe care le ati postat pe situl vostru sunt bune si ptr.mine.
    va multumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *