Concurs: Ai nevoie de consultații și analize la oftalmolog, ginecolog sau pediatru? Noi le oferim gratuit

Concurs: Ai nevoie de consultații și analize la oftalmolog, ginecolog sau pediatru? Noi le oferim gratuit
Concurs: Ai nevoie de consultații și analize la oftalmolog, ginecolog sau pediatru? Noi le oferim gratuit

Vă invităm să ne scrieți o experiență pozitivă pe care ați trăit-o într-un spital românesc (indiferent dacă este de stat sau privat). E suficient să o explicați în câteva fraze.

Poveștile cele mai interesante vor fi recompensate cu unul din cele 3 premii oferite de European Hospital.

– Evaluare ginecologică completă, care include consultație ginecologică, ecografie transvaginală,  colposcopie, în valoare de 450 lei

– Consultație pediatrică,  în valoare de 110 lei.

– Consultație completă și investigații de cataractă la ambii ochi, care conține: corecție optică, examen fund de ochi, măsurare acuitate vizuală, motilitate oculară și funcționare binoculară, măsurare tensiune intraoculară, prescripție ochelari, refractometrie, keratometrie, examen biomicroscopic pol anterior, Biometrie (IOL Master și/sau imersie), Microscopie speculară și ecografie (optional în cataractele dure), în valoare de 520 lei.

Ne puteți scrie povestea dvs printr-un comentariu pe această pagină, pe e-mail doctor@evz.ro sau prin poștă la adresa Dimitrie Pompeiu Nr. 6, Sector 2.

Câștigătorii vor fi anunțați în numărul următor al revistei „Doctorul zilei”, din 22 octombrie 2013.

Evaluarea completă, consultațiile și investigațiile se vor face la spitalul privat European Hospital 

din Calea Șerban Vodă, nr. 95-101, sector 4, București

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comments

 1. Ioan Alexandrina says:

  Mă numesc Ioan Alexandrina,si anul trecut in luna noiembrie am fost operată de colicist, in Spitalul Militar Bucuresti.
  Si acum la aproape un an de la interventie mă gandesc cu recunostinta, cu lacrimi in ochi, cu rugaciuni cărte Dumezeu, de sanătate si de bine pentru intrega ehipă de la sectia de chirurgie.
  Interventia chirurgicală era singura solutie pentru mine..Inaintea interveniei, in timpul ei si dupa am simtit intregul corp medical ca pe o familie..Grija cu care am fost tratata de acesti oameni, fara sa astepte nimic in schimb, m-a facut sa ma simt ca o printesa. M-a impresionat curatenia din spital, conditiile deosebite din saloane si in primul rand caldura oamenilor…de la doamna care ne facea curatenie, asistente, stagiari,medici…fiecare din ei pe langa profesionalism puneau si sufletul in slujba oamenilor…Strangerea de mâna si incurajarile doamnei doctor care m-a condus in blocul oprerator, grija medicilor chirurgi ,anestezisti in timpul operatiei, pana si grija baietilor care te duceau din nou in salon …la un moment dat am inceput sa vomit din cauza anesteziei si un brancardier nu s-a sfiit sa ma sprijine sa pot vomita intr-un cearceaf in bratele lui…putea sa ma lase sa ma descurc, nu?…aseste lucruri nu tin de fisa postului ci de suflet .As vrea sa va spun ca asa se purtau cu toata lumea nu numai cu mine..Ar fi multe de povestit dar ma tem ca nu aveti timp sa cititi mesaje mai lungi!
  Toata viata le voi mulțumi din suflet acestor oameni, pentru că atunci in acele zile nu am fost singură..Va mulțumesc si dumneavoastră ca m-ati dat posiblitatea sa o fac! Vă multumesc!

 2. Iuliana Munteanu says:

  Buna, cea mai frumoasa experienta in spitalul romanesc a fost alaturi de o prietena foarte buna care a cazut de pe bicicleta si si-a dislocat cotul :) Am merg la urgenta si era foarte aglomerat, ar fi trebuit sa stam la rand intrucat erau alte cazuri mult mai urgente….dar dupa 15 min a venit un medic care se pare ca era in vizita (in afara orelor de program) si s-a oferit sa faca consultatii…s-a echipat si a inceput sa munceasca cu drag! Acesta este cel mai bun exemplu :)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *