Credeţi că mărimea contează în dormitor? Iată ce spune un studiu recent

Credeţi că mărimea contează în dormitor? Iată ce spune un studiu recent
Credeţi că mărimea contează în dormitor? Iată ce spune un studiu recent

Femeile susţin că lucrul care le atrage cel mai mult la un bărbat este personalitatea, să fie adevărat?

Întotdeauna au existat discuţii în rândul femeilor şi al bărbaţilor referitoare la cât de mult contează mpărimea penisului. Deşi părerile sunt împărţite, oamenii de ştiinţă au aflat adevărul.

Potrivit noilor cercetări ale oamenilor de ştiinţă candieni cea mai mare temere a bărbaţilor se adevereşte: mărimea contează!

Descoperirile de bazează pe date de la 1000 de femei de toate vârstele care au privit 54 de imagini cu bărbaţi.

Fiecare fotogrefie înfăţişa bărbaţi diferiţi şi evident cu penisuri de lungimi diferite. Potrivit rezultatelor, femeile au fost mai atrase de bărbaţii mai dotaţi.

Acest studiu contrazice cercetările precedente care sugerau că  pentru femei, mărimea nu contează.

„Ţinând cont că dimensiunea penisului reprezintă un subiect sensibil, este dificil de stabilit dacă femeile care au participat la cercetările precedente au minţit sau pur şi simplu s-au păcălit singure atunci când au oferit acele răspunsuri”, a comentat principalul autor al noului studiu, Brian Mautz, cercetător postdoctoral în evoluţie şi selecţie sexuală în cadrul Universităţii Ottawa.

Femeile, toate heterosexuale, nu ştiau că participă la un studiu referitor la dimensiunea penisului. Cercetătorii le-au solicitat să ofere o notă fiecărei imagini în funcţie de nivelul de atracţie sexuală. Răspunsurile au fost colectate în mod anonim.

Cercetătorii au descoperit că femeile considerau că bărbaţii înalţi cu penisuri lungi erau cei mai atrăgători.

De asemenea, studiul a arătat că femeile tindeau să privească mai mult imaginile ce înfăţişau bărbaţii mai bine dotaţi. Cu toate acestea, diferenţa de timp nu era foarte mare, fiecare imagine fiind notată în aproximativ trei secunde.

Care este dimensiunea ideală a penisului? La această întrebare cercetătorii nu pot oferi un răspuns.

„Nu am identificat o dimensiune ideală a penisului sau o înălţime perfectă”, a explicat Mautz.

„Ce am observat este că «notele de atracţie» continuau să crească în cazul celor mai mari valori ale acestor două trăsături”, a mai spus cercetătorul.

Cu toate acestea, modelul folosit de cercetări prezice că penisul cel mai atrăgător ar măsura 12,8-14,2 centimetri în stare flască. Mautz notează că această dimensiune ideală este mai apropiată de media înregistrată în rândul populaţiei (de 9 centimetri) decât dimensiunile ideale prezise de acest model pentru alte trăsături ale corpului, sugerând că femeile preferă ca raportul umeri/şold şi înălţimea să fie mai mari în dauna unei dimensiuni extreme a penisului.

„Rezultatele noastre arată că selecţia partenerilor de către femei ar fi putut juca un rol în evoluţia penisului uman relativ mare”, au comentat autorii cercetării.

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comments

  1. mai mare ,mai bine- potrivit studiilor kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).conteaza marimea penisului ?de cate ori auzim in intrebarea: conteaza marimea penisului?barbatii spun una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! atunci cand baietii sunt obsedati cu masuratori comparatii, iar fetele se grabesc sa intrebe doar „cat de mare o are? cred ca conteaza eu unul marturisesc ca am testat exercitiile maresteti-penisul.com si am avut rezultate vizibile .Orice am spune sau am face marimea conteaza chiar daca unele femei nu recunosc public acest aspect.

  2. Nu conteaza. In primul rand ptr ca un penis mare nu mai provoaca placeri unei femei, ci discomfort si dureri in zina vaginala.
    Cred ca este doar o curiozitate feminina, vazand de-a lungul vietii penisuri NORMALE sa-si doreasca sa vada si mega-penisuri, desi si acestea stiu ff bine situatia ca un penis mare creeaza neplaceri in timpul actului sexual.
    Nu marimea conteaza, ci preludiul si placerea oferita de barbat ; restul e gargara ptr fraieri…
    Ps – am avut un amic in bloc care o avea mare si groasa, toate femeile fugeau de el din aceasta cauza, nu simteau decat DURERE in contactele sexuale avute cu el. Era suparat si se gandea sa-si faca operatie.

  3. E o idiotenie.Daca e prea mare,pot cauza durere si nu placere.Femeilor le place sa se amuze mai mult.Important e sa fie pe masura,cele care au incercat prea multe fireste ca vor ceva mai bine dotat.

  4. un barbat poate sa te excite cu mana prin mangaieri,neavand nevoie de un penis care provoca ruperi,dureri ,boli,etc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *