Crezi că iubitul tău se prinde când mimezi orgasmul sau te-ar părăsi dacă te-ai îngrășa?

Crezi că iubitul tău se prinde când mimezi orgasmul sau te-ar părăsi dacă te-ai îngrășa?
Crezi că iubitul tău se prinde când mimezi orgasmul sau te-ar părăsi dacă te-ai îngrășa?

Un studiu care a inclus peste 70.000 de bărbați scoate la iveală ce gândesc reprezentanții sexului masculin despre relații, sex, infidelitate și orgasm.

1. Ce ar schimba la partenerele lor dacă ar putea?

Dintre participanți, 26% nu ar schimba nimic, în timp ce 24% ar dori o parteneră mai puțin cicălitoare și 18% i-ar spori apetitul sexual.
2. Te-ar părăsi dacă te-ai îngrășa?

51% dintre bărbații participanți la studiu au răspuns negativ la întrebare. Restul de 49% și-ar părăsi iubita dacă aceasta ar lua în greutate.

3. Este satisfăcut din punct de vedere sexual?

Ei bine, 40% sunt oarecum satisfăcuți, dar mai e loc pentru îmbunătățiri, iar 23% susțin că nu au parte de o viatță sexuală activă.  La egalitate, cu 17%, se află cei complet satisfăcuți și cei nesatisfăcuți de cât de mult sex au parte. De calitatea sexului sunt nemulțumiți doar 3% dintre bărbați. 
4. Crezi că îi știi toate secretele la capitolul sex?

51% dintre bărbați au mințit referitor la numărul de partenere sexuale pe care le-au avut, iar 30% ascund partenerei aspectele perverse pe care le preferă în dormitor. Minciunile se aplică și la capitolele dimensiunea penisului (6%) și dacă si-au făcut analizele (5%).

5.Se prinde dacă mimezi orgasmul?

Mai mult de jumătate dintre bărbați sunt nesiguri la acest capitol, doar 24% fiind absolut siguri că ar putea să-și dea seama, restul de 20% recunoscând că nu au nici cea mai vagă idee dacă partenera are orgasm sau nu. În plus, 50% dintre bărbați s-ar simti jigniți dacă ar ști că nu pot să-și satisfacă partenera.

4 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook