Cum gătești corect cu uleiul de cocos?

Cum gătești corect cu uleiul de cocos?
Cum gătești corect cu uleiul de cocos?

Uleiul de cocos nu se folosește doar pentru înfrumusețare, ci și ca substitut pentru untul sar margarina, pe care le folosim la gătit sau prăjiturit. Acestea conțin un număr mare de grăsimi periculoase pentru organism. Uleiul de cocos, conține grăsimi sănătoase de care organismul are nevoie zilnic și care ajută la menținerea sănătății inimii

  1. Este o alternativă la unt
  2. Ete mult mai sănătos decât alte uleiuri
  3. Mâncarea sau deserturile vor avea un gust mai bun

Uleiul de cocos se topește la 75 C și îl poți substitui cu untul 1 la 1, adică câte linguri de ulei de floarea soarelui foloseai înainte, atâtea de ulei de cocos folosește acum

Uleiul de cocos conține grăsimi saturate în lanț mediu, care este ars mai repede decât este depozitat în grăsime. Uleiul de origine animală este mai degrabă depozitat ca grăsime, decât ars atunci când faci sport.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *