Cum iti dai seama ca e bun la pat dupa forma fetei

Cum iti dai seama ca e bun la pat dupa forma fetei
Cum iti dai seama ca e bun la pat dupa forma fetei

Barbatii pot fi foarte diferiti, insa atunci cand vine vorba despre forma fetei, ii poti citi foarte usor.

Afla cat de bun este la pat in functie de forma fetei:

Fata rotunda. Barbatii cu fata rotunda sunt, de fapt, neinitiatii, trasaturile rotunjite ale chipului lor oferindu-le un aer copilaresc care se rasfrange si asupra personalitatii si stilului lor de viata, inclusiv cea sexuala. Ei nu prea stiu sa se foloseasca de atuurile lor pentru a-si satisface partenera. Sunt usor egoisti in pat, nu prea pun accent pe placerea ta, cauta doar satisfactie personala. Acest timp de barbati nu este ceea ce cauti atunci cand iti doresti partida de amor perfecta.

Fata ovala. Barbatii care au fata ovala tind sa aiba si o sexualitate aparte. Sunt foarte buni la pat si incearca sa isi dea pe spate partenera cu pozitii noi, ori de cate ori i se da ocazia. Acesta este iubitor de nou si de locuri interzise, deci sexul nu se va consuma doar in intimitatea casei voastre. Daca iubesti adrenalina si sexul, este barbatul de care ai nevoie.

Fata patrata. Se spune ca barbatii cu fata patrata au si organul sexual de dimensiuni mai mari. Motivul? Trasaturile faciale cu unghiuri mai bine definite sunt asociate cu un nivel ridicat de testosteron, care este strans legat de dimensiunea si performanta penisului. Daca vrei sa te convingi, nu iti ramane decat sa incerci. Barbatul cu fata patrata iubeste sexul si iubeste sa citeasca pe fata partenerei placerea. Nu este deloc egoist in pat, va da totul pentru a te satisface. Este un zeu al sexului.

3 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook