Cum iti poate atrage “iubirea vietii” sau esecul in dragoste energia pe care o emani

Cum iti poate atrage “iubirea vietii” sau esecul in dragoste energia pe care o emani
Cum iti poate atrage “iubirea vietii” sau esecul in dragoste energia pe care o emani

Dincolo de interesele si placerile comune intr-o relatie, fiecare dintre noi emana un fel de energie care determina, de fapt, ce fel de persoane atragem.

 

In mare, exista doua tipuri de energii.

 

Energia negativa, cea provenita din nesiguranta

 

Persoanele care emana o energie nesigura, asadar plina de nesiguranta, bineinteles fara sa-si dea seama, pot fi impartite in doua categorii: cel care primeste si cel care ofera.

Astfel de persoane trag una la cealalta pentru ca se completeaza. Fiecare manifeste o anume dependenta, o lipsa, pe care o completeaza prin intermediul partenerului. Aici este vorba de acele relatii in care unul dintre parteneri sustine relatie prin energia sa pe care o pune la dispozitia ceiluilalt, iar acesta din urma suge toata energie. Este un schimb care poate secatui, intr-un final, o relatie, ducand chiar la ruperea ei.

 

Energia pozitiva, nascuta din siguranta

 

Oamenii care emana o energie sigura sunt acei care au invatat sa-si asume responsabilitate pentru propria stare de bine, pentru propria fericire, dar si pentru fericirea celuilalt. Sunt persoane care se umple de iubire pe care o si impartasesc altora. Marea diferenta intre cei cu energie nesigura, adica cei care primesc si cei care ofera, persoanele cu energie sigura se iubesc mai intai pe ei insisi, sunt stapani pe sine, fara a fi neaparat egoisti, si sunt constienti de faptul ca doar respectandu-se si iubindu-se pe sine pot respecta si iubi pe altcineva.

 

CONTINUAREA PE LYLA.RO

 

http://lyla.ro/relatii/cum-iti-poate-atrage-iubirea-vietii-sau-esecul-in-dragoste-energia-pe-care-o-emani/

 

3 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook