Cum puteți să obțineți acasă o manichiură French ca la salon

Cum puteți să obțineți acasă o manichiură French ca la salon
Cum puteți să obțineți acasă o manichiură French ca la salon

Manichiura French a fost, este și va fi mereu la modă. Indiferent de ocazie, vestimentație sau vârsta, cu acest tip de manichiură nu veți da greș niciodată.
Dacă nu aveți timp să mergeți la salon, cu puțin exercițiu vă puteți face acasă o manuchiură franțuzească impecabilă.

Lăcrămioara Enache, Nail Artist Melkior explică ce aveți nevoie pentru manichiura franțuzească:

  1. În primul rând, aveți nevoie de o bază ușor colorată, roz lăptos sau bej, pe care o aplicați în două straturi fine.
  2. După aceea, cu o pensulă subțire trasati linia de French care poate fi de două feluri: curbată (cu zâmbet) sau dreaptă. Dacă unghia este lată, ar fi bine ca linia de French să fie oblică deoarece liniile orizontale pun în evidență lățimea unghiei și a degetului în ansamblu.
  3. La final, puteți opta pentru un top coat strălucitor, cu paiete, un top coat holographic (cu reflexe) sau un top coat simplu.

Top coat-ul este un lac de finisare extrem de strălucitor, care lasă un scut protector pe unghii. Accentuează strălucirea naturală a unghiilor, împiedicând cojirea acestuia astfel încât să dureze mai mult.

Dacă nu doriti ca linia de french să fie evidentă, puteți opta pentru o altă variantă: puneți un strat de bază, trasați linia albă, apoi cel de al doilea strat de bază și astfel veți obtine un french mai puțin evident.
Truc! Este bine ca linia albă să nu fie mai lată decât un sfert din baza unghiei, reușind astfel, prin iluzie optică, să măriti baza unghiei.

15 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook