Cum sa-i faci masaj in talpa, pana la orgasm

Cum sa-i faci masaj in talpa, pana la orgasm
Cum sa-i faci masaj in talpa, pana la orgasm

Talpile sunt adesea ignorate in relatiile sexuale, atat in timpul sexului, cat si inainte sau dupa din cauza faptului ca prea putine persoane stiu ca prin masarea lor poti scoate la suprafata cheia unui orgasm incendiar.

Talpile abunda in terminatii nervoase care fac legatura cu numeroase parti ale corpului. Nu degeaba in terapiile medicale prin masaj talpile au un rol atat de important pentru tratarea mai multor afectiuni.

In talpi se afla terminatii nervoase care activeaza simtul mirosului, vederea, auzul, dar gustul, chiar sub „inelarul” de la picior existand zona care, prin masaj, poate spori sensibilitarea buzelor si a limbii.

Mai mult, masarea jumatatii talpii dinspre calcai activeaza si sensibilizeaza zonele erogene ale organismului, mai ales zona intima, ajutand astfel la obtinerea unui orgasm mai puternic.

In ceea ce priveste femeile, pentru ca a atinge culmile placerii asa cum nu s-a mai intamplat pana acum, masajul talpilor trebuie sa inceapa, mai intai, cu inmuierea picioarelor intr-un recipient cu apa calda si frecarea talpilor cu o jumatate de lamaie sau cu un exfoliant. Procedura nu are doar caracter estetic, ci ajuta si la eliminarea toxinelor din piele si la relaxarea talpilor. Cu cat talpile, dar si intreg trupul sunt mai relaxate, cu atat placerea sexuala creste in momentul penetrarii.

Dupa inmuierea si frecarea usoara a talpilor, acestea trebuie date cu o crema hidratanta care, dincolo ca face piele catifelata, inlesneste masarea. Astfel ca degetele barbatului pot curge mai usor intre degetele de la picioarele femeii, pe laba piciorului in sus spre genunchi. Presarea usoara sub forma unor impungeri pe jumatatea dintre calcai a talpii contribuie la randuri pentru sensibilizarea si excitarea zonelor erogene. Impunsaturile usoare pot fi simple, sau pot lua forma unor mici cercuri sau chiar de miscari du-te-vino care, desi relaxeaza trupul, antreneaza cu siguranta imaginatia femeii care i se face masaj la talpi.

Cititi continuarea pe lyla.ro. 

36 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook