Cum sa supravietuiesti unei relatii la distanta

Cum sa supravietuiesti unei relatii la distanta
Cum sa supravietuiesti unei relatii la distanta

Se intampla ca omul de care ne-am indragostit pana peste cap sa nu fie din acelasi oras cu noi si, in ciuda tuturor argumentelor de a nu ne avanta intr-o relatie, totusi o facem.

O astfel de relatie nu este, insa, la fel de usor de intretinut ca una clasica, iar lipsa prezentei fizice trebui inlocuita prin orice mijloc posibil, motiv pentru care trebuie sa inveti sa supravietuiesti relatiei la distanta, dar si sa o faci sa reziste. Iata cum!

Cat sa vorbesti la telefon

Ideal este ca o conversatie sa nu dureze mai mult de o ora si sa tineti amandoi cont de programul celuilalt. Oboseala si uneori, fusul de orar diferit, isi poate pune amprenta pe starea fizica. Asadar, o ora de vorbit la telefon neintrerupt intr-o zi este suficient. In felul asta, nu epuizezi subiectele de conversatie si nu deveniti plictisiti.

Mesaje din plin

Daca factura la telefonul mobil sau fix devine tot mai incarcata, atunci optati pentru aplicatii gratuite pe smartphone, precum este Whatsapp. Partea buna a aplicatiei este ca puteti trimite si fotografii sau filmulete, dar si mesaje audio.

 

Continuarea pe Lyla.ro

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Imi place sa citesc articole, carti despre relatii de cuplu, comunicare. Sunt de parere ca totdeauna ai ceva de invatat daca citesti. Asa ca, ma voi lega de ultima carte pe care am citito despre relatii: ,,Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus” de John Gray. Spun ca este o carte grozava, plina de umor, practica. Mie mi-a placut foarte mult! De aceea, am decis sa merg la conferinta lui, imediat ce am aflat de la radio ca va veni si in Romania. :)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *