Cum să-ți micșorezi sânii? Tot ce trebuie să știi despre această metodă

Cum să-ți micșorezi sânii? Tot ce trebuie să știi despre această metodă
Cum să-ți micșorezi sânii? Tot ce trebuie să știi despre această metodă

Daca te confrunti cu dureri ale coloanei vertebrale, dureri de gat sau ai dificultati in practicarea unui sport datorita sanilor voluminosi, chirurgia estetica vine in ajutorul tau prin interventia de mamoreductie.

“Interventia de mamoreductie presupune micsorarea in volum a sanilor si reconturarea formei acestora. Pe langa rezolvarea problemelor de ordin medical, interventia are si beneficii de ordin estetic pentru ca sanii vor fi mai fermi si aspectul lor va fi intinerit, in armonie cu conturul corporal.
Desi exista o perceptie generala ca mare parte din paciente solicita interventii pentru marirea sanilor, mamoreductiile sunt genul de proceduri care usureaza existenta multor femei cu probleme la coloana sau probleme de greutate”, declara chirurgul estetician Vangelis Vasalos, medic in cadrul clinicii Metamorphosis Center.

Cum ne pregatim pentru interventie
Inainte de luarea unei decizii, pacienta trebuie sa fie bine informata si sa adreseze medicului estetician cat mai multe intrebari despre interventie.

Este foarte important, ca preoperator sa se efectueze o mamografie si sa se analizeze istoricul medical al pacientei.

Se recomanda renuntarea la fumat cu cel putin 2 saptamani inainte si dupa interventie, evitarea administrarii aspirinei, a ibuprofenului si a altor medicamente care impiedica coagularea sangelui.

Ce trebuie sa stii despre interventie
Interventia consta in indepartarea excesului de tesut glandular, piele si tesut adipos si de micsorare si repozitionare in anumite cazuri ale areolei.

Chirurgul estetician poate apela la una sau mai multe tehnici de micsorare a sanilor, in functie de forma anatomica a sanului si de dorinta pacientei. Daca sanul prezinta preponderent tesut adipos si este inca ferm, se poate apela doar la liposuctie, interventia fiind mai scurta si mai putin invaziva.

Momoplastia de reductie se desfasoara sub anestezie generala si dureaza intre 3 si 5 ore. Dupa interventie este recomandata purtarea unei bustiere speciale timp de 24 de ore, pe parcursul a 4-6 saptamani.

19 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook