Cum se previne si cum se trateaza acneea. Cele mai bune metode pentru a scapa de probleme

Cum se previne si cum se trateaza acneea. Cele mai bune metode pentru a scapa de probleme
Cum se previne si cum se trateaza acneea. Cele mai bune metode pentru a scapa de probleme

De obicei oamenii cred ca acneea este o problema a adolescentei cu un imens impact psihic asupra acestei perioade – cand imaginea de sine este importanta considerandu-se ca aceasta problema a acneei trece dupa varsta de 20 de ani.

Realitatea este diferita : acneea exista si dupa trecerea varstei de 20 de ani, problemele tenului sunt multiple si nu au o perioada in care se opresc.

Ce inseamna un ten cu imperfectiuni?

Exista o legatura intre aceste imperfectiuni si acnee? Sunt acelasi lucru?

Cu siguranta nu! Esti o persoana cu dificultati in a-si pastra tenul in balanta, fiind dificil sa gasesti produse cosmetice specifice tenului si sensibilitatii acestuia, situatie intalnita si la produsele scumpe? Exista multe tipuri de metode, remedii populare (lista neavand sfarsit), diete, vaccinuri si terapii indoielnice, ca urino-terapia, tratamente cosmetice si tratamente medicale, lista fiind inepuizabila, dar o incheiem cu metoda de camuflaj.

 

 

Continuarea pe Lyla.ro

comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

One Comment

  1. Am avut un ten cu imperfectiuni de mica, plin de cosuri si puncte negre, si pana cand am gasit un tratament eficient mi-a fost incredibil de greu sa ma vindec. Eu am scapat de cosuri si puncte negre cu ajutorul unui tratament pe baza de produse din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation.
    Recomand cu incredere acest tratament, pe mine m-a vindecat de acnee definitiv. Am folosit zilnic, de 2 ori pe zi spuma naturala, lotiunea tonica, crema hidratanta si gelul medicinal anti-acnee.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *